2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
A világ megdöbbent és gyászol Michael Jackson hirtelen halála után

A világ megdöbbent és gyászol Michael Jackson hirtelen halála után

A világ megdöbbent és gyászol Michael Jackson hirtelen halála utánKevesebb mint egy nappal a tragikus eseményt követően számos találgatás látott napvilágot arról, hogy mi okozhatta Michael Jackson hirtelen halálát hetekkel londoni koncertsorozatának indulása előtt. A hatóságok közlése szerint a boncolást még pénteken elvégzik, előfordulhat azonban, hogy még heteket kell várni a halál pontos okának megállapítására.

Michael Jackson helyi idő szerint csütörtökön délután hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahová teljes szívleállást követően szállították be közeli otthonából. Halálának körülményeiről eddig kevés részletet hoztak nyilvánosságra, de a jelentések szerint a kórházba érkezéskor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és az orvosok nem tudták újraéleszteni.

Holttestét helikopterrel szállították a halottkémi hivatalba, ahol még pénteken elvégzik a boncolást. Az illetékes hatóságok azonban előre figyelmeztetnek arra, hogy akár hetekbe is beletelhet a halál pontos okának megállapítása, hiszen valószínűleg meg kell majd várni a toxikológiai vizsgálatok eredményeit is. Ezek segítségével lesz megállapítható, hogy a popsztár szervezetében volt-e alkohol, kábítószer vagy gyógyszer halála bekövetkeztekor.

Brian Oxman, a Jackson család szóvivője a CNN-nek azt mondta, hogy a hozzátartozók aggódtak a sztár egészségi állapota miatt, és hónapok óta próbálták gondját viselni, de hiába.

Jacko halála hatalmas fellendülést hozott lemezeladásaiban; az amazon.com internetes áruház zenei eladási toplistáján néhány óra alatt az első tizenöt helyre a pop királyának különböző albumai kerültek.

Az elhunyt énekesre emlékezve mindkét hazai zenetévé megváltoztatta mai műsorrendjét. A velvet portál információi szerint a magyar rajongók este nyolckor a budapesti Kempinski szálló előtt gyűlnek össze, ahol Michael Jackson utolsó budapesti látogatásakor megszállt.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…