2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Dominóelv: elzárt marihuána adó-vevők

Dominóelv: elzárt marihuána adó-vevők A bíróság tegnap Miskolcon előzetes letartóztatásba helyezett egy kábítószer terjesztéssel gyanúsított elkövetőt, míg társa házi őrizetben várhatja ügyének további alakulását. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya Miskolcon május 10-én az esti órákban tartott ellenőrzése során egy parkolóban igazoltatás alá vont egy személygépjárművet és annak utasait.

A gépjármű és az utasok átvizsgálása során az egyik férfi zsebéből egy nylon tasakban lévő, kábítószernek minősülő anyag került elő. A férfi miskolci lakásában halaszthatatlan nyomozati cselekményként megtartott házkutatás során a nyomozók további kábítószereket (speed, illetve marihuána), valamint kábítószer-terjesztéshez használatos eszközök (digitális mérleg, csomagoló anyagok) foglaltak le.

A parkolóban intézkedés alá vont 21 és 26 éves férfit – bűnügyi őrizetének egyidejű elrendelése mellett – a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószerrel való visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás eddigi adatai szerint az egyik elkövető – forgalomba hozatal céljából – csak társának több százezer forint értékű „anyagot” adott el.

A kábítószerrel való visszaélés miatt egyszer már jogerősen elítélt 26 éves G.P-t tegnap a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg társa, a 21 éves Sz.F. házi őrizetben várja ügyének további alakulását.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek