2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Fokozott rendőri biztosítás: DVTK – FTC labdarúgó mérkőzés Miskolcon
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Fokozott rendőri biztosítás: DVTK – FTC labdarúgó mérkőzés Miskolcon

Fokozott rendőri biztosítás: DVTK – FTC labdarúgó mérkőzés Miskolcon Várhatóan jelentős érdeklődésre számot tartó sportesemény lesz Miskolcon május 15-én, ugyanis a DVTK labdarúgócsapata a FTC-t együttesét fogadja a Diósgyőri Stadionban. Az eseményt kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette az Előkészítői Szakértői Bizottság, így a biztosítási feladatok ellátása a rendőrség feladatrendszeréből adódó közfeladatnak minősül.

A labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el május 15-én 12.00 órától Miskolcon, illetve a városba bevezető útszakaszokon. A jelentős rendőri erők mellett a Készenléti Rendőrség Miskolci X. Bevetési Osztálya biztosítja a közbiztonság és a köznyugalom megtartását, megőrzését.

A Miskolcra vonatta érkező szurkolókat szervezett keretek közt, rendőri kísérttel szállítják a stadionba, míg az autóval a városba látogató drukkerek is hatósági felvezetés mellett közelíthetik meg a mérkőzés helyszínét.

A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja a vendég, illetve házigazda szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A rendőrség ugyanis minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek