2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Esszencia – Ünnepi Hangverseny október 23-án

Pécsett az október 23-i ünnepi programok zárásaként este 19 órától Esszencia címmel hallható ünnepi hangverseny a Kodály Központban. A részvétel ingyenes!

Népzene, klasszikus zene és jazz keveredik a koncerten, ahol vidám és szomorú dalok, hagyományos és progresszív zenei elemek esszenciája fogadja a közönséget.

 

Olyan neves zenészek lépnek színpadra, mint a Fonogram-díjas Lakatos Róbert (klasszikus brácsa, hegedű), Bognár Szilvia (ének) és a világ egyik legismertebb cimbalomművésze, Balogh Kálmán. A Csík Zenekar alapító tagja, a Kossuth-díjas Kunos Tamás népi brácsán, az Irie Maffiából ismert Kováts Gergő szaxofonon, klarinéton és fuvolán működik közre, míg nagybőgőn a Dresch Vonós Quartet tagja, Bognár András játszik.

 

Az Esszencia Produkció nem hasonlítható más, hagyományos népzenét játszó zenekarokhoz. Tagjai kiforrott, egyénenként már elismert előadó- és zeneművészek találkozása. Együtt muzsikálásuk abbéli örömüknek kifejezése, hogy sokféleségükben megtapasztalhatják az egységet és ezáltal létrehoznak egy csakis rájuk jellemző belső harmóniát. Vállalva az ehhez szükséges nyitottságot, képesek megszólaltatni a világ hangjának egy csakis rájuk jellemző, őszinte és persze jellegzetesen magyar, lecsöpögtetett Esszenciáját.

 

 

A részvétel ingyenes, de jegyhez kötött. Egy vásárló maximum 4 db jegyet igényelhet.

 

Helyszín: Pécs, Kodály Központ

Időpont: október 23. 19:00

Jegyigénylés: https://www.kodalykozpont.hu/programok/esszencia-unnepi-hangverseny

A jelenleg érvényben lévő szabályozás alapján a koncert korlátozás nélkül látogatható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…