2024. 10. 27. vasárnap

Szabina
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Mozaik » Összeillő kabát: nemcsak barátnők, hanem anya-lánya párosok számára is remek ötlet!

Összeillő kabát: nemcsak barátnők, hanem anya-lánya párosok számára is remek ötlet!

Gondolkodtál már azon, hogy milyen szuper ötlet lenne összeöltözni a lányoddal? No persze nem közös hercegnő jelmezre gondolunk, hanem összepasszoló, hétköznapi ruhákra, melyek tökéletesen tükrözik, hogy ő a te kicsi képmásod, ő az, aki hozzád tartozik.

Ez nagyon kedves ötlet, ám a kivitelezés könnyen nehézségekbe ütközhet, ugyanis a felnőtt és gyermekosztályokon meglehetősen eltérő stílusban készülnek a ruhák. A jó hírünk az, hogy van megoldás a helyzetre: léteznek már kifejezetten anya-lánya szettek, sőt, akár az egész család számára elérhető az összeöltözés lehetősége. Mutatjuk, hogyan!

Anya-lánya ruha-, illetve kabátszettek

Hidd el, nem te vagy az első, akinek eszébe jutott az összeillő ruhadarabok ötlete: a Lilly szett kabátjai például pontosan ennek az ötletnek a hatására jöttek létre. Egyre nagyobb az igény az ilyen jellegű összeállításokra, ugyanis egyre többen ismerik fel a mögötte rejlő üzenetet: a ruhák lehetőséget adnak a szeretet és az összetartozás kifejezésére.

Hétköznapi és alkalmi stílusban elérhetők a ruhák

Az említett anya-lánya, családi, illetve anya-fia, apa-fia szettek számos variációban elérhetők: akadnak köztük alkalmi változatok és hétköznapi opciók egyaránt.

A készítők fontosnak érzik, hogy mindenféle verziót elérhetővé tegyenek, hiszen ahány család, annyi szokás. Vannak, akik ünnepségeken szeretnék megvalósítani a közös ruha ötletét, míg mások a hétköznapokban is szívesen járnak így.

A kínálatban a fiúkra is gondoltak: akadnak anyához vagy apához passzoló verziók, így ők sem maradnak ki a buliból.

Anya-lánya kabát: mindenki odalesz értetek!

Az összeöltözést a különféle kabátokkal is meg tudjátok valósítani – gyönyörű darabok érhetők el, melyek nemcsak passzolnak egymáshoz, de külön-külön is csodásan mutatnak. Egy ilyen szettben mindenkinek megakad majd a szeme rajtatok! Ezeket használhatjátok a hétköznapokban is, de akár alkalmi öltözékként is megállják a helyüket.

A hideg miatt nem kell aggódni: ezek nemcsak díszkabátok, hanem ténylegesen betöltik a kívánt funkciót, tehát nem fogtok fázni. Sőt, egyes darabok kialakítása azt is lehetővé teszi, hogy sállal vagy sál nélkül is hordható legyen – természetesen mindkét esetben úgy, hogy ne fázzon benne a nyakatok.

Egyforma ruha, mint az összetartozás jelképe

A gyerekek gyakran élvezik, hogyha valakivel egyforma ruhát vehetnek fel – ez remekül megfigyelhető az óvodában, iskolában, amikor véletlenül ugyanolyan cipőben, pólóban érkezik két gyerek.

Nem csoda, hogy tetszik nekik az ilyen helyzet, hiszen ez remek kapcsolódási pontot jelent a felek között: a gyerekek nagyon is értik, érzik az ilyesfajta nonverbális jelzéseket. Az egyforma ruha egyfajta összetartozást szimbolizál, amit a szülőkkel is nagyon élvezni szoktak – akár még az anya-lánya kapcsolatot is erősítheti.

Ha tetszik az ötlet, nézz szét a webáruházban, akár a gyermekeddel együtt: a közös böngészés tökéletesen megmutatja majd, mennyire lenne kedve egyforma ruhát hordani veled./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp