2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kinevezések a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon

Kinevezések a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon

A főkapitány-helyettesi és a két kapitányságvezetői kinevezésről szóló parancsokat Czinege László rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Balogh János r. dandártábornok 2023. január 1-jei hatállyal kinevezte Miskolczi István r. ezredest a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek, míg dr. Bakk Richárd r. alezredest a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány szintén 2023. január 1-jei hatállyal nevezte ki Nagy Gábor r. alezredest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjének.

Czinege László r. dandártábornok – az ezidáig megbízással szolgálatot teljesítő vezetőknek – a kinevezési parancsokat ünnepi állománygyűlések keretében 2023. január 3-án adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Bizalmi válság Gödöllőn
Túlzottan frissek még az események ahhoz, hogy állást lehessen az ügyben foglalni, vagy a lehetséges következményeket latolgatni. A lakosság véleménye…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp