2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Egyéb kategória » Veres Pál polgármester Facebook bejegyzése

Veres Pál polgármester Facebook bejegyzése

Felháborító, hogy egyes politikai körök és az általuk használt médiumok legfőbb célja, hogy minél rosszabb színben tüntessék fel Miskolc városát és ezzel a miskolci városvezetést.
Valószínűleg politikai haszonszerzés motiválja őket, még annak árán is, hogy ezzel egyértelműen Miskolc városának és a miskolciaknak ártanak. A legújabb „alkotásuk” a Barlagfürdőről megjelentetett, csúsztatásokkal, negatív felhangokkal teli, egyértelműen lejárató célú cikkük, amiből országos hír lett.
☝️Ezzel szemben a tények:
➡️ A miskolci városvezetés vállalta, hogy január 8-ig nyitva tartja a Barlangfürdőt. Ennek érdekében az idegenforgalomban és a vendéglátásban tevékenykedő vállalkozók, a BOKIK és a városvezetés összefogott, hogy biztosítsák a nyitvatartáshoz szükséges 65 millió forintot. A háromoldalú megállapodás feltételeit azonban egyelőre csak a város teljesítette maradéktalanul.
➡️ Az ígért és várt támogatásból eddig alig több mint ötmillió forint érkezett meg. Ennek ellenére a város vezetése a városvédelmi alapból biztosította a szükséges forrásokat, így a Barlangfürdő mindenki megelégedésére nyitva van.
➡️ A Barlangfürdő teljeskörű karbantartását eddig minden évben januárban végezték, ezért az az év első hónapjában mindig is zárva volt. De a karbantartás alatt úgynevezett szárazlábas túrákat szerveztek, ahol a látogatók bejárhatták a barlangjáratokat. Mivel az októberi bezárás alatt a karbantartás egyrészét elvégezték, januárban a négyhetes karbantartási szünet lecsökkenhet két hétre, így a Barlangfürdő, a tervek szerint január utolsó hetében nyitásra kész lehet.
➡️ A miskolci városvezetés kinyilvánította, és az elmúlt hónapokban tettekkel is bizonyította, hogy a Barlangfürdőt nyitva kívánja tartani, ez a legfőbb célunk 2023-ban is.
➡️ A város és a Miskolc Holding vezetése jövő héten tárgyalja – többek között – a Miskolci Fürdő KFT. 2023. évi üzleti tervét, így felelőségteljes nyilatkozatot ezután teszünk a Barlangfürdővel kapcsolatban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

ARS SACRA Fesztivál
2024. szeptember 13 – 22. Felhívás a Miskolci Ars Sacra Fesztivál képzőművészeti pályázatára Az Éltető Lélek Alapítvány 10 civil szervezettel, egyh…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp