Izgalmasan telt a magyar tejtermék-analógok, a ToTu termékek szempontjából szeptember és október fordulója, mivel több rendezvényen is élénk érdeklődés övezte a készítményeket.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári Campusán a KÁN Egyetemi
napok keretében mindenki megkóstolhatta a tojásfehérje alapú túró, sajtkrém, tejföl, tej,
gyümölcsjoghurt és latte alternatívákat. Mindezt az agrárágazat egyik legigényesebb
díszszemléjén.
Azonban aki a hétvégén inkább Budapesten az édességek világában merült volna el,
tejmentes édességeket is talált magának a Szent István Bazilika árnyékában megrendezett
Édes Napokon, ahol a ToTu első ízben mutatkozott be, és olvadt el a sok-sok finomság
mellett a szájpadlásokon.
A ToTu termékek megismertetése mellett a termékcsalád tudományos hátterének
legmagasabb színtű biztosítása is cél. Éppen ezért a Magyar Gerontológiai és Geriátriai
Társaság XLI. Kongresszusán Pécsett szintén jelen volt.
– Az öregedés és az idősgyógyászat kihívásai a XXI. században témakör teljes mértékben a
ToTu termékcsalád terepe, hiszen a tejmentesen táplálkozók mellett a sportolók, a
sportrehabilitációban résztvevők és az idősgyógyászatban kezeltek körében a
legnépszerűbbek termékeink. A Pécsett megrendezett tudományos konferencián is nagyon
pozitívan fogadták legújabb fejlesztéseinket is. Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy a
Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság elnöke, Prof. Dr. Székács Béla 80. születésnapja
alkalmából ünnepi tortának egy ToTu-tortát választott. Úgy gondolom, a termékünk pozitív
orvosi minősítésére ezt követően minden további szó felesleges. Köszönjük Professzor Úr! –
mondta Dr. Németh Csaba a ToTu termékek forgalmazójának részéről.
További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek