A 7 fogásos sörvacsora mellett pedig korlátlan sörfogyasztással vár a Biergarten Grand május harmadik hétvégéjén.
Bajor ételek Csizma András – Grand Hotel vezető séfje – prezentálásában, bajor sörök Németországból és bajor sörtörténelem Katona Csaba történésszel, a tematikus Zeppelin Gourmet Sörvacsorán május 14-én és 15-én a margitszigeti Grand Hotel éttermében.
Miután a gasztróhívő sörkedvelő erőt merített a lakomából, korlátlan sörfogasztásra invitálják a szervezők a Biergarten Grand sörfesztiválra, ami a duna-parti Grand Hotel teraszán kerül megrendezésre. A söröspartik ördögei sörösrekesz-tartó és egylitereskorsó-tartó versenyen mérettethetik meg magukat, a hangulatról pedig az eMeRTon díjas Madarak Zenekar alteregója, a Pilsner Professoren zenekar és Katona Csaba sörtörténész gondoskodik.
Menüsor:
Kacsamáj mousse eperraguval, sós pereccel
Bitburger Dry Hop’d Zwickl 4,9%
Kelkáposzta-krémleves fekete babbal, kolbászmorzsával
Braufactum Progusta IPA 6,8%
Sült zöldspárga feketeerdei sonkában, sörös-mézes mártással
Paulaner Salvator doppel bock 7,9%
Malaccsászár sós túrógombóccal, paprikapürével
Hacker-Pschorr Münchener Kellerbier 5,5%
Marhapofa-rilette sörös barnamártásban polentával, zellerpürén, sült salátával
Erdinger Bock Picantus 7,3%
Csokoládé hab
Köstritzer Schwarzbier 4,8%
Meggysörös sajttorta
Weihenstephaner Hefeweissbier 5,4%