2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Egyéb kategória » Fokozott ellenőrzés Mezőkövesden

Fokozott ellenőrzés Mezőkövesden

A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2022. május 13-án 20 óra 15 perckor kezdődő Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC NB I.-es labdarúgó mérkőzés kapcsán fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk. Továbbá felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet, és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

Kérjük a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

ARS SACRA Fesztivál
2024. szeptember 13 – 22. Felhívás a Miskolci Ars Sacra Fesztivál képzőművészeti pályázatára Az Éltető Lélek Alapítvány 10 civil szervezettel, egyh…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp