2025. 04. 7. hétfő

Herman
1 EUR 406 HUF
1 GBP 477 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Gasztrománia » Halkolbászt és szarvaskolbászt is töltöttek a IV. Kolbásztöltő versenyen Gödöllőn

Halkolbászt és szarvaskolbászt is töltöttek a IV. Kolbásztöltő versenyen Gödöllőn

Negyedik alkalommal rendezték meg a gödöllői piaccsarnokban a Kolbásztöltő versenyt, ahová az idén 12 csapat nevezett. A kiírás szerint minden csapatnak csípős és csemege kolbászt kellett vinnie a zsűri elé, és a közönség szavazatára is lehetett pályázni.

 

 

 

 

A kolbászkedvelők kóstolhattak különleges gímszarvas kolbászt is, amelyet a gödöllői Lokálpartióták csapata töltött, mint megtudtuk Bajkó Norbert alpolgármester ejtette el a vadat. Ami azonban még különlegesebb volt az a Burger csapat kétféle halkolbásza, amelyek harcsából készültek. Az egyik paprikás a másik pedig mediterrán ízesítést kapott, s juhbélbe töltötték. A recept titkos hozzávalóit sajnos nem sikerült megszereznünk, de hatalmas sikert aratott a gourmet közönség körében.

A csapatok szerte az országból érkeztek, – Szadáról, Békésből, Okányból, Pestről – a jó hangulatról cigányzenekar gondoskodott, no meg a csikósok és a Búsók. A megérdemelt díjakat Gémesi György, polgármestertől vehették át a versenyzők.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A legtrendibb napszemüvegkeretek
A napszemüveg vitathatatlanul az egyik legmarkánsabb kiegészítője ruhatárunknak. Ez főként annak köszönhető, hogy egyre tájékozottabbak és felvilágosu…

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!