2025. 04. 1. kedd

Hugó
1 EUR 403 HUF
1 GBP 481 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Levesek » Tojás leves
Tojás leves

Tojás leves

Tojás levesHozzávalók:
1.5 liter víz
2 ek. lisz
2 ek. olaj
1 tk. csemege pirospaprika
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
5-6 tk. őrölt fűszerkömény
8 tojás
só,
ecet


Elkészítés:

Először, megcsinálom a rántást az olajból, és a lisztből hagyom kihülni egy kicsit és hozzáteszem a pirospaprikát, a köményt. Majd felöntöm a vizzel és beleteszem a vöröshagymát egészben és a zúzott foghagymát. Felforralom, majd két darab tojást beleteszek és elkevergetem.Utána óvatosan a maradék 6tojást beleengedem,és kevergetés nélkül hagyom 10 percig főni, hogy szépen egybe maradjanak! A végén egy kanál ecettel savanyítom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Lebbencs leves
Hozzávalók: • 20 dkg lebbencs tészta • 30 dkg krumpli • 10 dkg füstölt szalonna • 1 fej vöröshagyma • 15 dkg házi kolbász • pirospap…
Lencseleves
Lencseleves hozzávalók: 25 dkg lencse 20 dkg füstölt kolbász 2 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1-2 db babérlevél a rántás…
Burgonya krémleves
Hozzávalók a burgonya krémleveshez: 4-5 db burgonya húsleveskocka vagy ételízesítő vöröshagyma, fokhagyma 1 babérlevél 1 pohár tejfö…

További cikkek

A legtrendibb napszemüvegkeretek
A napszemüveg vitathatatlanul az egyik legmarkánsabb kiegészítője ruhatárunknak. Ez főként annak köszönhető, hogy egyre tájékozottabbak és felvilágosu…

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!