2025. 04. 1. kedd

Hugó
1 EUR 402 HUF
1 GBP 482 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Levesek » Kapros spárgaleves

Kapros spárgaleves

Hozzávalók:

 

500 g friss zöldspárga

 

kis csokor friss kapor

 

2 gerezd fokhagyma

 

2,5 dl natúrjoghurt

 

 

Elkészítés:

A spárgát megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, a fejét félretesszük. Sós vízben puhára fűzzük a szárakat, majd hozzátörjük a fokhagymát, kaprot. Ezután összeturmixoljuk, majd újraforráskor beletesszük a spárga fejét és hozzákeverjük a joghurtot, pár percig alacsony lángon főzzük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Lebbencs leves
Hozzávalók: • 20 dkg lebbencs tészta • 30 dkg krumpli • 10 dkg füstölt szalonna • 1 fej vöröshagyma • 15 dkg házi kolbász • pirospap…
Lencseleves
Lencseleves hozzávalók: 25 dkg lencse 20 dkg füstölt kolbász 2 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1-2 db babérlevél a rántás…
Burgonya krémleves
Hozzávalók a burgonya krémleveshez: 4-5 db burgonya húsleveskocka vagy ételízesítő vöröshagyma, fokhagyma 1 babérlevél 1 pohár tejfö…

További cikkek

A legtrendibb napszemüvegkeretek
A napszemüveg vitathatatlanul az egyik legmarkánsabb kiegészítője ruhatárunknak. Ez főként annak köszönhető, hogy egyre tájékozottabbak és felvilágosu…

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!