2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Mozaik » Rangos elismerést kaptak a fogyatékosok által előállított baráthegyi sajtkrémek

Rangos elismerést kaptak a fogyatékosok által előállított baráthegyi sajtkrémek

Arany és Bronz Érem a Baráthegyi Sajttermékeknek
Nyolcadik alkalommal került megszervezésre Etyeken a Magyar Sajtmustra. A miskolci Szimbiózis Alapítvány által működtetett Baráthegyi Sajtmanufaktúra termékeivel első alkalommal vett részt az országos megmérettetésen. Nagy izgultak kollégáink a rengeteg különleges sajt láttán, az általunk leadott termékek 152-es rajtszámmal indultak. Éppen emiatt is nagy volt a meglepetés és öröm, amikor a kiosztott 6 arany, 9 ezüst és 10 bronz minősítés közül egy arany és egy bronz díjat is elhoztunk. A két dobogós termékünk: Baráthegyi zsíros tehénsajtkrém arany, a Baráthegyi zsíros kecskesajtkrém bronz helyezést kapott. Jóllehet tejtermékeink már rendelkeznek Élő-Tisza-, HÍR- és Szociális Farm Védjegyekkel, a Magyar Sajtmustra minősítése a szakma élvonalába emelte azokat.
A neves szakmai zsűri természetesen a termékek kiválóságát díjazta. Mi ugyanakkor rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ilyen magas színvonalú produktumokat hoznak létre fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű kollégáink. A Baráthegyi Majorságban ugyanis Ők azok, akik munkavállalóként teljes mértékben lefedik a munkafolyamatok minden elemét az állattartástól a fejésen keresztül a sajtgyártásig, csomagolásig. A most kapott rangos szakmai elismerés egy újabb bizonyítéka annak, hogy a fogyatékossággal élő emberek is képesek értékteremtő munkát végezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp