Csak a Mentes Év Séfje 2019 – A nagy mentes megmérettetésre, hagyományos receptek allergének nélkül
A tavalyi versenyen is sokan részt vettek és nagyon sokan szavaztak a versenyzőkre.
A verseny célja, hogy felhívjuk a figyelmet az allergénmentes, egészséges táplálkozás fontosságára, valamint bemutassuk, hogy allergénmentesen is lehet finoman és változatosan étkezni. A versenybe beküldött recepteknek és a szuperdöntőben elkészítendő ételeknek az alábbi feltételeknek kell megfelelni: glutén-, cukor-, tejmentes és vegán.
A három fordulós receptverseny résztvevői közül kerül ki a három győztes, akik részt vehetnek a 2019. november 6.-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőn. Az eseményen szakmai zsűri értékeli az elkészült ételeket.
Szakmai zsűri csapatunk:
Mautner Zsófia – gasztroblogger, műsorvezető szakácskönyv író, Chili & Vanília.blog tulajdonosa
Huszár Zsuzsanna – vegán és cukormentes táplálkozási specialista
Posta Renáta – fogyokúrás tanácsadó, paleo gasztroblogger, cukor-, glutén-, és tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
Kiss Mona – gluténmentes gasztroblogger, szakács és szaktanácsadó, szakácskönyv író
Tanács Attila – mesterszakács, fejlesztő séf, Mindenmentes főzősuli alapítója
Stöhr Gréta – vegán séf, műsorvezető
Vágó Piros – mentes gasztrokalandor
Varga István – nyers vegán séf
SAJTÓ ANYAG: https://csakamentes.hu/ev-sefje-sajtokozlemeny/
Weboldal: https://csakamentes.hu/ev-sefje/
Év Séfje szavazás: https://csakamentes.hu/sef-verseny/