2025. 02. 4. kedd

Ráhel, Csenge
1 EUR 407 HUF
1 GBP 489 HUF
Kezdőlap » Közélet » Köztünk szólva » Sajt és lekvár, mint helyi termék

Sajt és lekvár, mint helyi termék

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási Paktum harmadik alkalommal rendezte meg a helyi termékeket előállító őstermelők és kisvállalkozások műhelytalálkozóját május 7-én, Miskolcon.

A Megyeháza Szász-termében, a bor és a méz után ezúttal a sajt valamint a lekvár került előtérbe. Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke köszöntő szavai után, a termékek kistermelői előállítási és értékesíthetőségi feltételeiről kaptak tájékoztatást a résztvevők majd az online marketing eszközök rejtelmeibe kaptak betekintést, amellyel sokkal sikeresebben értékesíthetik portékájukat.

Fotó:Nem csak beszéltek a termékekről, hanem meg is kóstolták

Végül a sajt- és lekvárkészítés folyamatával ismerkedhettek meg a jelenlévők. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel ért véget. További információk: https://www.bazpaktum.hu/news.php…

A terem teljesen megtelt érdeklődőkkel, ami jelzi, hogy igény van a hasonló, tájékoztató, figyelemfelhívó rendezvényekre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

A Rotary Ifjú Zseni idei nyertesei
Augusztusban fölszállt a fehér füst…, a sok-sok pályázó közül megtaláltuk azt a három tehetséges fiatalt, akik ebben az évben megnyerték pályázatunkat…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés