2025. 05. 7. szerda

Gizella

1 EUR 404 HUF
1 GBP 475 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Gasztrománia » Miskolc tortája 2017-ben: mézes mogyorós
40785-6

Miskolc tortája 2017-ben: mézes mogyorós

A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” rendezvényeihez kapcsolódóan immár 4. alkalommal hirdetett pályázatot Miskolc járásban működő cukrászüzemek, szállodák és éttermek körében „Miskolc torta 2017” címmel.

Összesen öt versenymű érkezett, amelyeket kóstolt és bírálta a szigorú zsűri, majd a meghívott miskolci gyerekek jóízűen elfogyasztották. Az első helyezett az SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lett, amely a „Miskolci mézes mogyorós” fantázia névre hallgatott.

A nyertes vállalkozás mellett a Rossita Kisvendéglő „Miskolci körtés mogyorós”, az Avasi Cukrászda „Nyári tizedes” és a Balajti Cukrászda „Bükkaljai, zamatos karamellás” és az Éden Cukrászda „Maccacupi” elnevezésű tortái is kivívták a szakmai zsűri elismerését, a kiírási feltételek értelmében azonban csak egy nyertes torta kihirdetésére volt lehetőség.

Fotó:A szakmai zsűri elnöke Lazányi János miskolci mestercukrász, tagjai Mátyás Rudolf Oscar díjas világbajnok mesterszakács, Garbóczi Ferenc szikszói mestercukrász.

Fotó:OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!