A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” rendezvényeihez kapcsolódóan immár 4. alkalommal hirdetett pályázatot Miskolc járásban működő cukrászüzemek, szállodák és éttermek körében „Miskolc torta 2017” címmel.
Összesen öt versenymű érkezett, amelyeket kóstolt és bírálta a szigorú zsűri, majd a meghívott miskolci gyerekek jóízűen elfogyasztották. Az első helyezett az SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lett, amely a „Miskolci mézes mogyorós” fantázia névre hallgatott.
Fotó:A szakmai zsűri elnöke Lazányi János miskolci mestercukrász, tagjai Mátyás Rudolf Oscar díjas világbajnok mesterszakács, Garbóczi Ferenc szikszói mestercukrász.
Fotó:OL