2025. 05. 10. szombat

Ármin, Pálma

1 EUR 405 HUF
1 GBP 478 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » SegítŐ Hatósági Szakember díj – miskolci díjazott
royal_magazin_PNG

SegítŐ Hatósági Szakember díj – miskolci díjazott

A mai napon, a Szimbiózis Alapítvány javaslatára, Plopp László, a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Kormányhivatal, Élelmiszerlánc-biztonsági Növény és Talajvédelmi Főosztályának  élelmiszerbiztonsági felügyelője vehette át az Év Segítő Hatósági Szakembere a pápai Agrárexpón!
Plopp László számos szakmai tanáccsal, konzultációval segítette elő alapítványunk Baráthegyi Majorságában tavaly év végén átadott új kecskesajt üzemünk technológiai beindítását, engedélyeztetési folyamatát, biztonságos üzemeltetésének kialakítását, különös tekintettel az ott dolgozó fogyatékos munkavállalók speciális igényeire.

Gratulálunk az elismeréséhez!

A díjakat átadta a díjat alapító Kislépték Egyesület elnöke: Szabadkai Andrea, valamint  Papp Gergely, a NAK Szakmai főigazgató-helyettese, Deák Ferenc, a Földművelésügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese, és Dr. Pleva György a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság igazgatója adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

NAV: Egy kulcs kálváriája
Zárjegy nélküli cigaretta, csaknem húsz kilogramm fogyasztási dohány és ismeretlen eredetű alkohol került elő egy vendéglátóhely zárt ajtója mögül. Az…

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!