2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Zene/könyv/film » Egy playmate és a hokis fiúk

Egy playmate és a hokis fiúk

A Szerelmi katasztrófák Rachel Gibson Hokisok sorozatának negyedik része. Rachel Gibson a New York Times és az USA Today best selling szerzője, továbbá számos díj és elismerés, többek között RITA és Golden Heart Award birtokosa. A szerző regényeit elsősorban a szellemes és humoros párbeszédek jellemzik. Gibson könyvei túlmutatnak a sokszor bugyuta chick lit műfaj egyszerűségén és kiszámíthatóságán; még ha nem is sikerül regényeiből minden klisét mellőznie, sikerül egyfajta mélységgel megtölteni írásait, így alkotásai érzelmi síkon rendkívül gazdagok mondhatók.

Faith egy dúsgazdag bombanő, akire ötvenegy évvel idősebb férje egy hokicsapatot hagy örökségül, habár a nő semmit sem ért a sporthoz. Faith, az egykori sztriptíztáncosnő és playmate sokak számára pénzéhes és felszínes nőnek tartott, ám a külvilág nem ismeri a nő múltjának rejtelmeit és Faith érzéseit. A csapat kapitánya Ty Savage magas, igazán macsós külsejű és mogorva jellemű, ám rendkívül jó humorérzékkel megáldott férfi. Vajon sikerül a hokicsapat tagjainak elfogadni Faith-et, és többet látni benne egy nőnél, aki a testéből élt? Hová vezetnek Ty és Faith szurkálódásai és heves szócsatái?

Az olvasó végigizgulhat jó néhány hokimeccset és szurkolhat, hogy jól alakuljanak Ty és Faith között a dolgok; kettejük szópárbajai garantáltan mosolyt csalnak majd mindenki arcára. Fokozatosan derül fény Faith múltjára, így az olvasók megláthatják, hogy egy érző szív rejlik a Louis Vuitton táskát használó, modell alkatú szőke szépség álarca mögött. Talán nem lesz újdonság Gibson olvasóinak, hogy néhány erotikával túlfűtött jelenettel is találkozhatnak olvasás során.

A regény meglehetősen fordulatos, így az olvasóknak nem lesz idejük egy percre sem unatkozni olvasás során. Faith karaktere eléggé kidolgozott, bár még jócskán rejt magában az író által néhány kiaknázatlanul hagyott lehetőséget. Ty karakterét nem bonyolította túl Gibson, ám ezért a mellékszereplők sokoldalúsága és szerethetősége valószínűleg majd kárpótolja az olvasókat.

A Szerelmi katasztrófákat élvezni fogják mindazok, akik egy könnyed, humoros és szórakoztató olvasmányra vágynak. A regény önállóan is megállja a helyét, hiszen a sorozat különböző kötetei jellemző módon új történettel és szereplőkkel lepik meg az olvasót, habár némely régi szereplőt alkalmanként viszont lehet látni. Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy a regények színvonala cseppent sem csökken, így a Szerelmi katasztrófák legalább olyan jó, mint a korábbiak, ha nem még jobb. A sorozatnak további kötetei jelentek már meg angolul, így remélhetőleg a hazai olvasók is mihamarabb kezükbe vehetik őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp