2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Közélet » Köztünk szólva » Több mint 216 millióból megvalósított köztéri elsötétedés

Több mint 216 millióból megvalósított köztéri elsötétedés

2015. december 11-én a Jobbik dunaújvárosi lakossági fórumán jelentettük be Pintér Tamás dunaújvárosi önkormányzati képviselővel közösen, hogy a párt Polt Péter legfőbb ügyészhez fordul a Fejér megyei település közvilágításával kapcsolatban.
A megítélt 216 millió 786 ezer 359 forintnyi vissza nem térítendő támogatás felhasználását követően a városban a látási viszonyok nemhogy javultak volna, hanem érezhetően romlottak. A Legfőbb Ügyészség a Jobbik adatokkal alátámasztott feljelentését a Fejér Megyei Főügyészséghez továbbította, ahonnan az ügy időközben átkerült a Fővárosi Főügyészséghez.

Bízunk benne, hogy további áthelyezésekre már nem kerül sor, és végre megindul az érdemi nyomozás az uniós pénzügyi alapok sérelmére valótlan adatokon alapuló pályázat kedvező elbírálásának kivizsgálása ügyében. Az eset álláspontunk szerint kimeríti a Büntető törvénykönyv különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás minősített esetét.

Sneider Tamás országgyűlési képviselő, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

A Rotary Ifjú Zseni idei nyertesei
Augusztusban fölszállt a fehér füst…, a sok-sok pályázó közül megtaláltuk azt a három tehetséges fiatalt, akik ebben az évben megnyerték pályázatunkat…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp