2025. 04. 10. csütörtök

Zsolt
1 EUR 409 HUF
1 GBP 473 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Gasztrománia » II. Hejőkeresztúri Bio-ünnep és Főzőverseny

II. Hejőkeresztúri Bio-ünnep és Főzőverseny

Vegyszermentes zöldségtermeléssel a településfejlesztésért

2015. június 27., szombat – 10.00 órai kezdettel
II. Hejőkeresztúri Bio-ünnep és Főzőverseny

2015. június 27- én ünnepli Hejőkeresztúr a települési vegyszermentes zöldségtermelési program második szezonját.

Az idei év nagy újdonsága, hogy a 2014-ben Hejőkeresztúr község csapatai által fémjelzett I. Pro Lecsó Főzőversenyhez újabb 8 település – „A Hejő-Sajó: Fő a közös lecsó” projektben részt vevő települések csapati csatlakoznak.

A nap folyamán lehetőséget biztosítunk arra, hogy a Hejő-Sajó projektben résztvevő települések képviselőivel találkozzanak, így tájékozódjanak a települési Hejő-Sajó program részleteiről, munkálatairól. Az I. Pro Lecsó Főzőverseny tapasztalatai alapján nagy gasztronómiai élményt nyújt majd a Hejőkeresztúri főző csapatok és a Hejő-Sajó települési csapatok főzőtudásának eredményeként készült sok finomság. Az elkészült ételek alapanyagát a Pro Lecsó Közösségi Kertek biztosítják.

Igazi szakértő zsűri értékeli az elkészült fogásokat, a díjazott csapatok nyereményeket kapnak.

Érdeklődő vendégek számára alkalom nyílik a Pro Lecsó program munkatársaival való konzultációra, a kert meglátogatására is a kertben dolgozók vezetésével, valamint közösségfejlesztő és ismeretterjesztő foglalkozásokon való részvételre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!