Hagyományos ételek, hazai ízek
Ínycsiklandó már a húsvéti étlap is, ha végigolvassa a vendég, ha pedig meg is kóstolja biztosan nem fog csalódni. Hagyományos ételek, hazai ízek. Előétel gyanánt főtt sonkát, stefániát, töltött dagadót, francia salátát kínálnak, főételnek nyírségi töltött tarját csicsóka chipsszel, vagy római tálban sült csülköt rendelhetünk, desszertként pedig répatortát.
– Kalóczkai Mariann tulajdonostól , azt kérdeztük, hogy hogyan kerül az étlapra a szabolcsi sárga túró?
– Már az elmúlt években is volt étlapunkon ez a finomság, és a vendégeink között nagyon népszerű. Az igaz, hogy szabolcsi eredetű, de ma már szinte az egész észak-keleti országrészben ismerik. Azt ugye tudjuk, hogy a túróhoz nem sok köze van, maximum annyi, hogy ez is tejből készül. Sonkával, főtt füstölt tarjával nagyon finom, különleges ízhatás. Ezeket fantasztikusan készítik szakácsaink. Arról nem is szólva, hogy hagyományos receptek szerint és hazai, friss alapanyagokból.
– Önnek melyik a kedvence az étlapon lévő finomságok közül?
– Nem vagyon nagy húsevő, de a nyírségi töltött tarjának bizony nehéz ellenállni, de az édességek közül a túrós habos galuska a kedvencem. Ezeket fantasztikusan készítik szakácsaink.
Arra biztatjuk a kedves vendégeket, hogy kóstolják meg a helyszínen, Miskolctapolcán! Ezzel kívánunk kellemes Húsvéti Ünnepet!