2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Gasztrománia » Húsvét a Tapolca Fogadóban

Húsvét a Tapolca Fogadóban

Hagyományos ételek, hazai ízek

Ínycsiklandó már a húsvéti  étlap is, ha végigolvassa a vendég, ha pedig meg is kóstolja  biztosan nem fog csalódni. Hagyományos ételek, hazai ízek. Előétel gyanánt főtt sonkát, stefániát, töltött dagadót, francia salátát kínálnak, főételnek nyírségi töltött tarját csicsóka chipsszel, vagy római tálban sült csülköt rendelhetünk, desszertként pedig répatortát.

– Kalóczkai Mariann tulajdonostól , azt kérdeztük, hogy hogyan kerül az étlapra a szabolcsi sárga túró?
– Már az elmúlt években is volt étlapunkon ez a finomság, és a vendégeink között nagyon népszerű. Az igaz, hogy szabolcsi eredetű, de ma már szinte az egész észak-keleti  országrészben ismerik. Azt ugye tudjuk, hogy a túróhoz nem sok köze van, maximum annyi, hogy ez is tejből készül. Sonkával, főtt füstölt tarjával nagyon finom, különleges ízhatás. Ezeket fantasztikusan készítik szakácsaink. Arról nem is szólva, hogy hagyományos receptek szerint és hazai, friss alapanyagokból.

–  Önnek melyik a kedvence az étlapon lévő finomságok közül?
– Nem vagyon nagy húsevő, de a nyírségi töltött tarjának bizony nehéz ellenállni, de az édességek közül a túrós habos galuska a kedvencem. Ezeket fantasztikusan készítik szakácsaink.
Arra biztatjuk a kedves vendégeket, hogy kóstolják meg a helyszínen, Miskolctapolcán! Ezzel kívánunk kellemes Húsvéti Ünnepet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp