Eredményesen szerepeltek az ÉSZAKERDŐ Zrt. csapatai az elmúlt hétvégén, a XII. Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyen, Széphalmon.
A gasztronómiai fesztivál vadász kategóriájában a Hegyaljai Erdészeti Igazgatóság gárdája a második helyet szerezte meg. Bakosné Tarnóczi Krisztina, az erdőgazdaság Háromhutai Vendégházának szakácsa irányításával vaddisznó orjalevest készítettek, derelyetésztába töltött vajas rókagombával. Főételként pedig tokaji aszúban pácolt, kakukkfüves szarvas hátszínt szolgáltak fel, szőlőmártással és kapros túróval töltött puliszkával. A verseny harmadik helyén a Hegyközi Erdészeti Igazgatóság csapata végzett. Ők csülökkel ízesített vaddisznópörköltet főztek, itt Haluska Zoltán, kerületvezető erdész volt a főszakács.