2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Meseterápia az arttérben

Meseterápia az arttérben

A 2014-es tavaszi évad utolsó arttér-estjén június 11-én szerdán 17 órától egy kis meseterápiát kínálunk a Lézerpont Látványtárban!

„A mesék azt állítják, hogy mindazt, ami a világban vagy bennünk rosszul működik, meg lehet változtatni. Az európai és keleti népmesék ismeretében az a kijelentés is megkockáztatható, hogy nem a világ működik rosszul, hanem az ember nem kapcsolódik harmonikusan a világ által felkínált lehetőségekhez, illetve rossz választásai nyomán alakulnak ki olyan helyzetek, amelyek problémákat okoznak. A mese képes megszüntetni a problémákból keletkező káoszt és a helyére állítani egyfajta teljességet. Gyógyító erejének épp ez az egyik titka.” Ilyen és hasonló izgalmas felismerések, elméletek, elemzések hangzanak el a témával kapcsolatban és persze olyan mesés dolgok, melyek kicsiknek és nagyoknak is sok-sok tanulsággal szolgálnak majd. Jöjjenek tapasztalják meg! (A programról fotók, videofelvételek, összefoglalók részletesen a www.arttermiskolc.hu oldalon, ahol a beszélgetést online sugározzuk.)

   

Czikora Ágnes
arTTér-találkozások házigazdája
———————————————–
Lézerpont Látványtár

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp