2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Programajánló » Programajánló » VÁROSI GYEREKNAP ÓZDON

VÁROSI GYEREKNAP ÓZDON

Az idén május 25-én vasárnap délelőtt rendezzük meg az Olvasó parkolójában a Városi Gyereknapot. A programok 9 órától kezdődnek.

A színpadon fellép Pisti Bohóc, az Egyszervolt Meseszínház, a Palinta Társulat, ezen felül helyi gyermektánccsoportok (A.M.E Kultúrhíd Egyesület balett csoportja, Gyöngyvirág Néptánc Egyesület) szórakoztatják majd a közönséget. Az egész délelőtt folyamán a Biztos Kezdet Gyerekház és a Komplex Telepprogram különböző kézműves tevékenységekkel várják az érdeklődőket. A Hazatérő Lovasíjász Egyesület jóvoltából, akik elég merszet éreznek magukban, bátorságpróbán vehetnek részt, de lesz lovagoltatás és kisállat simogató is. A Városi Könyvtár pavilonjában élő társasjátékkal, rajzversennyel, mesesarokkal és mesetotóval kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak. Ezek mellett minden gyerek örömére az óriáscsúszda, az ugrálóvár és a trambulin használatát ingyenesen biztosítjuk, a cukorágyú pedig a színpadi programok között édességet lő a közönség közé!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Nyelvek Európai Napja program
A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódóan több rendezvénynek ad otthont a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). Az intézmén…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp