2024. 10. 31. csütörtök

Farkas
1 EUR 408 HUF
1 GBP 490 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Gasztrománia » Ongán pálinkabíráló tréning és verseny

Ongán pálinkabíráló tréning és verseny

November 29-én (péntek) 17.00 órától az Ongai Kulturális Egyesület „A jó pálinka titka, a pálinkahibák felismerése és javításuk” címmel pálinkabíráló tréninget tart, melyre bárki jelentkezhet.

A tréning célja, hogy a pálinkafőzésben érdekeltek, a minőségi pálinkát fogyasztók és készítők hasznosítható gyakorlati és elméleti alapismereteket kapjanak a pálinkák, a gyümölcs- és borpárlatok érzékszervi minősítéséről, fajtajellegéről, a cefrézés és a pálinkafőzetés minőségjavító lehetőségeiről, illetve jobban megismerjék a pálinkaversenyek értékelésének menetét, értékrendjét, a zsűri elvárásait. A képzésen az elemzett pálinkaminták száma 18 körül alakul. A képzéshez a szervezők egy tál étel vacsorát biztosítanak (ez alkalommal tarhonyás hús + savanyúság + sütemény).

A tréning tervezett tematikája: őszi gyümölcsökből készült pálinkák/párlatok bírálata (18 minta).

Részvételi díj: 6000 Ft/fő/alkalom.

Jelentkezési határidő: 2013. november 27. (szerda) 20 óra

A képzésekre jelentkezni lehet és információ kérhető Takács Lászlótól, az Ongai Kulturális Egyesület elnökétől. E-mail cím: okeonga@upcmail.hu

További információ: www.okeonga.hu

A képzést most is Lovassy György okleveles élelmiszeripari mérnök, nemzetközi pálinkabíráló, a tavalyi országos verseny versenyigazgatója, az ongai pálinkaversenyek zsűrijének elnöke vezeti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp