2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » FeelHarmonic Love- A szerelem gyümölcse

FeelHarmonic Love- A szerelem gyümölcse

A Miskolci Szimfonikus Zenekar FeelHarmonic Love koncertje hatalmas sikert aratott.
A 2013. május 31-i este csakis a szerelemről szólt. A miskolci Generali Aréna megtelt szerelmes popdallamokkal a miskolci szimfonikusok és kiváló fellépőik jóvoltából. A nagyszabású koncerten a pop és a szimfonikus dalok keveredtek, a megszólaló dalok mindegyike Kovács László művészeti vezető és karnagy munkáját dicsérik. A hónap utolsó estéjén olyan örökzöldek csendültek fel mint Elvis Presley Love me tender, Michel Bublé Feeling good, Tom Jones Sex bomb vagy Whintey Houston I will always love you című nagysikerű slágerei, de a fiatalabb generáció is képviseltette magát, elhangzott Beyonce, Jennifer Hudson vagy Josh Groban dalai is. Az este nyitó- és záróakkordja a Beatles emblematikus nótája az All you need is love volt.

A profi hangosításról és a hihetetlen show-elemekkel tarkított látványról nemzetközileg is elismert szakemberek gondoskodtak, 8 kamera segítségével kiváló és izgalmas élőképeken követhették az eseményeket a nézők. Az elhangzó dalok közti szünetekben Till Attila gondoskodott a hangulatról, kivételes humorával, anekdotáival informatívan mégis elegánsan szórakoztatta a közönséget, a Nagy Duett műsorban eltöltött énekesi karrierjének emlékére rögtönzött Tom Jones Sex bomb című számából amivel a hangulat a tetőfokára hágott.

A koncerten fellépő énekesek mind Magyarország jelenlegi kiváló tehetségei Radics Gigi, Pál Dénes, Király Linda és Király Viktor mellett fellépett az idősebb korosztály is, László Boldizsár és Majsai Gábor. Szólódalok és duettek szórakoztatták a nagyérdeműt, akik óriási vastapssal köszönték meg a produkciókat.

A közel egy évig tartó szervezést hatalmas siker koronázta, a közönség állva, szűnni nem akaró tapssal jutalmazta az együttest. A koncert nem csak a zenekar, de a város életében is különleges alkalom volt, a koncert már másnap közbeszéd tárgya lett.

Kovács László művészeti vezető a következőket nyilatkozta élményeiről:

„Az egész lényegét abban látom, hogy Miskolc élhetősége magasabb kategóriába lépett, az ilyen élmények biztosítják ezt. A siker óriási volt, ezért kár lenne, ha egyszeri alkalomról lenne szó. Gondolkozunk a folytatásban, akár ez a produkció vándorolhatna az ország más városaiba is, de tervben van már ennek a hagyománynak a folytatása valamilyen más formában, ám ez hatalmas munka, amely rengeteg időt igényel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp