2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Hírek » Jelentős forgalmi rend változás Egerben

Jelentős forgalmi rend változás Egerben

Eger Önkormányzata a napokban több karbantartási, útfelújítási beruházást indított el. Ezek többnyire kisebb-nagyobb forgalomtereléssel, korlátozással járnak. Április 24-étől folyamatos a városi közutak kátyúzása, a kivitelezők a balesetveszélyes, mély úthibákat körbevágják, majd „szintre aszfaltozzák”. A karbantartás ideje alatt teljes útlezárásra nem kell számítani, a munkálatokra jelzőbóják figyelmeztetik az autósokat, kérjük, fokozott óvatossággal, figyelemmel közelítsék meg a munkagépeket és a körbevágott területeket! A napokban a kivitelező elkezdte a Knézich Károly utcai csapadékcsatorna építését, melyet útfelújítás követ. Felújítják és kicserélik a nagyszelvényű és nagymélységű csapadékcsatornát a Balassi Bálint utca és az Eger patak közötti szakaszon. Tekintettel arra, hogy a csapadékcsatorna az úttengelyben található, jelentős forgalomkorlátozásra lesz szükség.

A legfontosabb változások május 6-án, hétfőn 10.00 órától:

•    Egyirányúsítják a Knézich utcát a Tűzoltó téri híd és a Markhot Ferenc Kórház gazdasági bejárata közötti szakaszon: a forgalom a Tűzoltó tér irányából haladhat a kórház felé.
•    A Balassi utcából csak a Minaret felé lehet kihajtani!
•    A Markhot utca felől csak a Knézich utca közepéig, a kórház gazdasági bejáratáig lehet behajtani.
•    A Markhot utca – Minaret környékéről a belvárost csak a Torony utca – Vécsey S. utca útvonalon, a Vécsey völgy út irányába, vagy a Torony utca – Servita utca útvonalon az északi városrész irányába lehet elhagyni.
•    A kivitelező mind a gépjármű-, mind a gyalogos forgalmat a patakparti, jelenleg zúzottköves parkolóként használatos részre tereli át!

A fenti, ideiglenes forgalomterelést május 6-án, hétfőn 10.00 órakor, a reggeli csúcsforgalom levonulását követően vezetjük be, és az egyirányú forgalmi rendet június 10-ig kívánjuk fenntartani. A beruházás során 90 folyóméter csapadékcsatornát cserélnek ki és 600 m2 útfelületet aszfaltoznak. A Markhot Ferenc Kórház felőli oldalon 45 folyóméter hosszban épül új járda. Eger Önkormányzata saját forrásból, mintegy 25 millió Ft-ból valósítja meg a beruházást.

Tisztelettel kérjük a gépjárművezetőket, hogy körültekintően és figyelmesen autózzanak, ne megszokásból, hanem a kihelyezett jelző- és tájékoztató táblák figyelembe vételével közlekedjenek!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp