2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » „24” – Halálos közlekedési baleset Csobádon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Halálos közlekedési baleset Csobádon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 21-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Az elmúlt 24 órában megyénk útjain három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és öt anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Halálos közlekedési baleset történt szerdán a délutáni órákban Csobádon. A szemle adatai alapján egy 57 éves abaújszántói férfi terepjárójával Aszaló irányából tartott Encs felé, amikor Csobád belterületén elütött egy 72 éves nénit, aki az úttesten akart átmenni. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen az életét vesztette. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt szakértők bevonásával indított büntető eljárást az ügyben.

Egy 18 éves miskolci fiatalember a délelőtti órákban Miskolcon a Lyúkóvölgyi úton haladt egy személygépkocsival. Vélhetően vezetéstechnikai hiányosságok, valamint a rosszul megválasztott sebesség miatt felborult a járművel, ennek következtében állapotos utasa könnyebben megsérült. Az elsődleges adatok alapján a balesetet az okozhatta, hogy az autó sofőrje egy szabályosan haladó gyalogos miatt félre rántotta a kormányt, a lendület erejétől az autó az oldalára, majd tetejére fordult. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Mezőkövesden egy személygépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, így azt fellökte. A 49 éves biciklis nyolc napon gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei két vezetői engedélyt vontak be, egyiket a halálos közlekedési baleset feltételezett okozójától, illetve másikat egy ittas sofőrtől.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!  A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp