2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » Kazincbarcika Város Önkormányzatának sajtóközleménye

Kazincbarcika Város Önkormányzatának sajtóközleménye

A 2012. július 3-án kiadott önkormányzati sajtócikkünk elején Dr. Héjja Mária kórházigazgató nyilatkozott azokról a változásokról, melyek a kazincbarcikai kórházban történtek július elsejét követően.
Ebbe “a semmi nem változik ígéretek” rész azért került be a cikk írója által, mert Tamás Barnabás, a térség országgyűlési képviselője, Demeter Zoltán, Negrutz Ágoston és Pogány István helyi politikusok szóban és írásban folyamatosan ezt hangoztatták az új  kórházi struktúra kapcsán.
Ezt a Putnoki VTV és a KVTV több felvétele, szórólapok, nyilatkozatok bizonyítják (http://indavideo.hu/video/Kazincbarcikai_Korhaz; http://kvtv.hu/videotar/het-uegye; http://kvtv.hu/videotar/testueleti-naplo…)
A kérdéses mondatrészt szó szerint ezektől a helyi politikusoktól idézte az újságíró – ezért is került idézőjelbe – a főigazgató nyilatkozata elejére, ami sokak számára félreértelmezhető volt; ezt tehát nem a főigazgató, vagy a minisztérium állította.
Dr. Héjja Mária nyilatkozatában semmi olyat nem mondott, ami ne felelne meg a valóságnak, “a semmi nem változik ígéretek” nem az Ő szavai, hanem olyan helyi politikusoké, akik a témában folyamatosan és nyilvánosan ezt hangoztatták.
Az ominózus mondatrész tehát a helyi közéleti politikusok ígérete, és nem Dr. Héjja Mária kritikája az egészségügyi kormányzat felé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp