2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Bulvár » Hírek Maksa Zoltánról Maksa Zoltántól!

Hírek Maksa Zoltánról Maksa Zoltántól!

Vissza a média világába: Három különböző műfajról van szó, amit igyekszem tálalni xy tv vezetőinek – kidolgozás alatt áll mindhárom. Az egyik egy vetélkedő ötlete, a másik egy szitkom – szituációs komédia, sok-sok részből álló történet -, a harmadik pedig egyfajta Szeszélyes évszakok, de természetesen update, tehát frissítve.

Szabolcs: Mi lenne, ha megkérnének, hogy tölts el pár napot egy valóságshow-ban?

Maksa Zoltán: Megtörtént – még az előzőben -, és nem értették, hogy miért nem megyek. Három különböző ember is felhívott a szerkesztőségből: Először egy rendező absztinens’, a végén pedig már az egésznek a producere. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de egyrészt nem követem, másrészt pedig teljesen másról szólok én. Azon a csatornán lehet, hogy ezzel elvágtam magam, de a facebook-on, amiket kapok üzeneteket, mind azt igazolják, hogy nem szabad prostituálódni. Szinte könyörögnek az emberek: Maksa Zoli, legalább te ne add alább, ha lehetséges.

Kettő darab lányom van, az egyik 23 esztendős, Mexikóban él – ő az első házasságom gyümölcse -, és 3 év után most hazalátogat. A vejem fogorvos Mexikóban, és ő is ugyanúgy ellógta az angolt annak idején, mint mi az oroszt, így hát nem beszél angolul. Ahhoz, hogy valamilyen szinten kommunikálni tudjunk, gondoltam legalább egy alapfokú spanyolt elvégzek, de annyira megtetszett a nyelv – egy tüneményes perui tanárunk van -, hogy most már a második kurzust végzem. Igyekszem felzárkózni, a lányom ígérte, hogy segít majd a házi feladatokban.  Nem gondoltam volna, hogy közel 50 évesen nyelvtanulásra szánom rá magam.

 

Brüsszeli repülőútról, a nyolcvanas évek pánikbetegségéről, és a gyógyulásról is beszél Maksa Zoltán a Sztárportré itt meghallgatható adásában: http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-306

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp