Harmadik alkalommal rendezik meg Tokajban a Harcsapartit. Az egyik helyi étterem szervezésében október 22-én 300 kilogramm szürkeharcsát készít el tizenöt szakács tizenöt féle módon, amihez tizenöt különböző Tokaji bort kínálnak az ínyenceknek.
Az októberi programra más érdekességgel is készülnek a szervezők, a Bodrogon és a Tiszán a horgászok mérhetik össze tudásukat és szerencséjüket, míg a rendezvény helyszínén (Rákóczi Pince és Udvarház terasza, Tokaj – Kossuth tér.) kapros-túrós süteménykészítő versenyt rendeznek.
A korábbi Harcsapartikra is több százan voltak kíváncsiak, a szervezők bíznak benne, hogy a hűvös októberi szombatot újra Tokajban töltik a gasztronómia szerelmesei. A hazánkban őshonos halfajnak már a mérete is meggyőző, az eddigi legnagyobb itthon kifogott példány mérete meghaladta a két métert, súlya pedig több mint száz kiló volt.