2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » Zöld Nyíl: megkezdődik a pályaépítés a Diósgyőri végállomástól is!

Zöld Nyíl: megkezdődik a pályaépítés a Diósgyőri végállomástól is!

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utazóközönséget és a közúton közlekedőket, hogy 2011. szeptember 29-én, csütörtökön megkezdődik villamospálya építése a jelenlegi Diósgyőri végállomástól Felső-Majláth irányába, ezért változik a forgalmi rend.
A Névtelen utcától (a Diósgyőri végállomástól) a Bölcs utcáig félpályás útlezárás lesz jelzőlámpás irányítással. A gyalogosok számára a Nagy Lajos Király útnál és a Puskás Tivadar utcánál lesz gyalogátkelőhely kijelölve. Ezzel párhuzamosan a parkolási lehetőség korlátozva lesz az Árpád úti lakótelep Bölcs utca és Puskás Tivadar utca közötti szakaszán a helyszínen zajló munkálatok miatt. A parkoló megközelíthetősége továbbra is biztosított lesz, a belváros felőli harmadik bejáraton (Batsányi J. utcán) keresztül.

Utasainkat érintő változás a bevezetésre kerülő új rend kapcsán, hogy a jelenlegi diósgyőri végállomáson, az 5-ös 15-ös autóbuszok felszállóhelye áthelyezésre kerül az 1-es, 1A-s autóbuszok Felső-Majláth irányú megállójához.

A fenti forgalmi rend a pályaépítés végéig marad érvényben, előreláthatólag az év végéig. A munkálatokkal és a forgalmi korlátozással kapcsolatban továbbra is kérjük a miskolciak megértését és türelmét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp