2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Közélet » Köztünk szólva » Meghívót kapott a polgármester…

Meghívót kapott a polgármester…

A fenti meghívót azért teszem közzé, hogy egy esetleges újabb nemtelen támadást megelőzzek, melyben korábban már volt részem.

Amikor egy településen a Kistérségre kiterjedő rendezvényt kívánnak szervezni, nem tehetik meg, hogy elmulasztják arról a képviselő testületet és a polgármestert tájékoztatni, egyeztetést kezdeményezni a rendezvény lebonyolítására vonatkozóan ( pl: a meghívottak, résztvevők köszöntése, jutalom átadása stb.). Különösen úgy, hogy az önkormányzat anyagilag támogatja az egyesület működését.

 

Az előző évben újság cikkben taglalták,az önkormányzati támogatás hiányát, hangot adtak abbéli véleményüknek, hogy nem kapnak kellő megbecsülést. Úgy gondolom a megbecsülés kétoldalú, ha az egyesület nem becsüli a nagyközség képviselő testületét, a polgármestert, akkor nincs miről beszélni.

A polgármestert egy ilyen rendezvényen nem meghívott vendégnek, hanem vendéglátónak, a rendezvény részesének kell tekinteni és ennek megfelelően eljárni. A mulasztásért felelős az egyesület vezetője és az Őt mozgató újonnan belépő tagok, mert a sugallatukra történt ez az elegánsnak egyáltalán nem mondható”invitálás”, tudva, hogy ezek után nem kívánok részt venni a rendezvényen -egyébként a céljuk is ez volt-.

Nem a fővédnök Dr. Túrós András Úr és a megjelent résztvevőkkel szembeni tiszteletlenség, ami távol tart ettől a rendezvénytől, hanem a szervezők szándékos magatartását veszem tudomásul.

A vendégek elnézését kérem amiért egyesek minden eszközt és fórumot megragadnak az ellentét kiélezésére.

Végül ezúton kívánok sikeres munkát az Országos Polgárőr Szövetségnek, a megjelent települések résztvevőinek. Kívánom, hogy e kis „közjáték” ellenére érezzék jól magukat Tiszalúcon.

A tiszalúci polgárőröktől pedig azt kérem, hogy energiájukat az egyre gyakoribb bűncselekmények megelőzésére, a hatékonyabb járőrözésre – melynek hiányát a település kifogásolja -, az összefogásra fordítsák, nem pedig a megosztásra.

 

Tisztelettel: Majdanics László polgármester

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

A Rotary Ifjú Zseni idei nyertesei
Augusztusban fölszállt a fehér füst…, a sok-sok pályázó közül megtaláltuk azt a három tehetséges fiatalt, akik ebben az évben megnyerték pályázatunkat…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp