2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Rönktolvajok: erdészeti falerakatokat csapoltak meg

Rönktolvajok: erdészeti falerakatokat csapoltak meg

Az őrsparancsnok tudomására jutott információ alapján a bogácsi rendőrőrs munkatársai a közelmúltban egy bükkszentkereszti családi ház udvarán több köbméter tűzifát találtak. A tulajdonos igencsak meglepődött, mikor a jó vételnek számító tűzifáról – egyedi jelölés alapján – kiderült, hogy azt 2 nappal korábban jogtalanul tulajdonították el a Bükkzsérc határában lévő erdőből.

Az azonnali rendőri intézkedések, meghallgatások során felmerült két bükkszentkereszti lakos neve K. I. és T. R., mint feltételezett bűnelkövetők. Gyanúsítottkénti kihallgatásuk alkalmával nevezettek részbeni beismerő vallomást tettek.

Amennyiben a bizonyítási eljárás során megállapítást nyer, hogy a területen korábban elkövetett falopások – melyeknek összesített kárértéke milliós nagyságrendű – nevezettek számlájára írható, úgy 3 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak.

Az Egererdő Zrt. visszajelzése alapján az adott területen az elkövetők kézrekerítését követően gyakorlatilag megszűntek a falopások.

A területen a lopások felderítésének megkönnyítése érdekében az erdészet műholdas nyomkövető rendszer alkalmazását vezette be a közelmúltban.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp