2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Sport » Megint Luque volt a „Szkájvóker”

Megint Luque volt a „Szkájvóker”

A spanyol légiós védhetetlen rakétát, vagy ahogy az NFL-közvetítésekben mondják, lézert eresztett meg a siófoki kapu felé, ami be is talált a bal felső sarokba, 1-1-es állásnál, így hátrányból fordítva nyerni tudott szombati riválisa ellen a DVTK.

Már az élő tévéközvetítésben amondók voltak a szpíkerek: a szélső középpályás* találata lehet a forduló gólja az NB I eheti mérkőzései tekintetében. Nyögvenyelősen, ám annál látványosabb módon győzött tehát a tabellán vele közel azonos helyzetben lévő ellenfelével szemben a Diósgyőr. A Balaton-partiak még vezettek is, amit követően csak – az előző, újpesti kiránduláshoz hasonlóan – második félidő eleji cserékkel felfrissítve a támadójátékot tudott fordítani a hazai gárda, a kispadról beugró George Menougong kapu közeli „térdelésével”, valamint a már említett távoli precíz bombával. Immár jobb mint ötvenszázalékos a miskolciak mérlege ennek révén, elég csak annyit mondani, hogy jelen állás szerint a legutóbbi bajnok és a mostani idénynek is nagy reményekkel-ígéretekkel – mást ne mondjunk, világhírű trénerrel – nekivágó Videotonnak… A DVTK hét meccs után 11 ponttal az 5-dik.
A következő erőpróba nem az NB I-es versenysorozatban vár a piros-fehérekre, hanem a Ligakupában: szerdán Debrecenben. Bajnokit majd szeptember 11-én rendeznek megint, a válogatottak miatti kényszerszünetet követően, akkor Paksra utaznak Gallardóék.

(* Még egy apró, ám tényszerű kapcsolat a Diósgyőr keretének külföldi labdarúgója és a Csillagok háborúja című legendás film között: Luque a 77-es mezszámot viseli a hátán, ami a világ minden Star Wars-rajongója számára – egyúttal – az eredeti mozifilm bemutatásának dátumát idézi fel.)

 

B.A.

(fotó: dvtk.eu)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp