2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Programajánló » Programajánló » Világsztár Zumba oktató Miskolcon + Videó!

Világsztár Zumba oktató Miskolcon + Videó!

Világsztár Zumba oktató és koreográfus lesz a vendége Miskolcnak 2011. augusztus 12. én. A Bartók Béla művelődési ház ad otthont este hat órától Fejszés Bernadett nyíregyházi születésű, Floridában élő oktató és koreográfus bemutatójának, ahol a résztvevők első kézből kapnak információt arról, milyen koreográfiát táncolnak a tengerentúlon, mi a legújabb Zumba divat Európában.

Kiss Krisztina szervező, – aki okleveles orientális táncoktató és előadóművész, Zumba oktató,arról beszélt, hogy Fejszés Bernadett mesébe illő karriert futott be az Egyesült Államokban. A fiatal magyar lánynak élete a fittnes, a mozgás, a tánc. Gyerekként táncolt a Nyírség Néptánc Együttesben, de emellett belekóstolt társas- tánc, jazz, hip-hop műfajába is. 2004-ben tanulni ment az USA-ba és ott is maradt. A Zumba indulása óta specialistája ennek a mozgáskultúrának, mára az Egyesült Államok egyik leghíresebb Zumba koreográfusa és oktatója. Az életcélja az, hogy a Zumbán keresztül népszerűsítse a világban az egészséges életmódot.
Emellett kiveszi részét a jótékonykodásból is.Emlőrák Jótékonysági rendezvény igazgatója, a Zumba az életért – Relay For Life Charity rendezvénysorozat szervezője a  The American Cancer Society Dél Palm Beach megyében. Hazájához sem lett hűtlen,itthon az SOS gyermekfalut és a gyermekkórházakat támogatja a gyűjtések segítségével.
Magyarországon minden évben meghívott oktatója a Balaton Salsa és Zumba Congress rendezvénynek, a Fittbalance-nak is.
A rendezvényre elsősorban a  Zumba szerelmeseit várják, azokat, akiknek ugyanolyan szenvedélye lett ez a táncos sport, mint Bernadettnek. De nyitott a kapu azok számára is, akik csak most ismerkednek a világot immár tíz éve meghódító Zumbával.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Nyelvek Európai Napja program
A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódóan több rendezvénynek ad otthont a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). Az intézmén…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp