Erősítse szervezete immunrendszerét gyümölcsökkel és zöldségekkel. Ehhez kínál egyedi gasztronómiai ötleteket Farkas Elemér, gasztrokreátor: sütőtök krémleves, szőlőkoktél szilvapálinkával, rucabatyu burgonyapürével…
1. Szőlőkoktél szilvapálinkával
A díszítéshez ajánlunk chili paprikát, amelyet egy kis facsipesszel helyezhetünk el a koktélos pohár szélén.
Hozzávalók:
Facsart piros szőlőlé
Chili paprika
Imperiál Dizájn Rákóczi Szilvapálinka
Jégkocka
2. Bőségkehely
Hozzávalók:
Belga ostya
Tejföl
Wasabi ízesítésű kaviár
Petrezselyem
Magyaros sajtkrém
Fehér retek
Vajkrém
Mangalica sonka
Kenyér
Kacsamáj
A többféle ízesítésű bőségkelyhek mellé még egy különleges előételt kínálunk.
3. Sütőtök krémleves
A sütőtök krémlevest póréhagymával, tejföllel és balzsamecettel kínáljuk a vendégeknek.
Hozzávalók:
Sütőtök
Sárgarépa
Csirkemell
Tejszín
Tejföl
Póréhagyma
Balzsamecet
Gyömbér
Szerecsendió
4. Rucabatyu burgonyapürével
A főételt tálaláskor lila hagymával, szilvával és egzotikus gyümölcsökkel díszítjük. Köretként burgonyapürét tálalunk.
Hozzávalók:
Filézett kacsacomb
Bacon szalonna
Sütőtök
Spenót
Fokhagyma
Kacsamáj
Grillfűszer
Burgonya
Vaj
5. Tüzes kehely pálinkás serleggel
A sütőtökös mascarponés krémet habzsák segítségével hájas tésztából készült serlegbe is tölthetjük. A desszertet szilvával és körtével dekoráljuk.
A (korábban) megtöltött kelyhet barnacukorral megszórjuk és 80 százalékos rummal meglocsoljuk.
Hozzávalók:
Sütőtök
Mascarpone
Tojás
Nádcukor
Porcukor
Vaniliáscukor
-freepress.eu-