2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Eltűnésből emberölés
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Eltűnésből emberölés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, F.L. 33 éves taktaharkányi férfival szemben, őrizetbe vétele mellett.

A Szerencsi Rendőrkapitányságra még 2010. április 2-án tett bejelentést, egy taktaharkányi asszony, miszerint 23 éves lánya reggel 03.40 órakor elindult a helyi vasútállomásra, hogy dolgozni menjen, de már a vonatra sem látták felszállni, illetve a munkahelyén sem jelent meg és este sem érkezett haza.

A Szerencsi Rendőrkapitányságra Bűnügyi Osztálya a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szoros szakirányítása mellett közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálta a 23 éves lány eltűnésének körülményeit, mely most vezetett eredményre.

A nyomozás során a rendőrök az elmúlt időszakban olyan személyi bizonyítékokat kutattak fel, melyek logikai láncolata alapján sikerült egy személyre konkretizálni a vélhetően súlyos, élet elleni bűncselekmény elkövetését. A jól megválasztott kihallgatási taktika végül az elkövető feltáró jellegű beismerő vallomásához vezetett.

A gyanúsított férfi elmondta, hogy 2010. április 2-án a hajnali órákban, lesben állva várta Taktaharkány belterületén a fiatal lányt, akiről tudta, hogy mikor megy dolgozni. Elmondása szerint a sértettet csak bántalmazni akarta, de mikor az meglátta őt,  felkiáltott. Ekkor a férfi több esetben megszúrta a lányt. Ezután az elkövető haza ment lakására, majd onnan egy „furikkal” tért vissza, melybe a sértettet bele rakta, majd kb. 300 méterre tolta el egy náddal benőtt területre, és ott hagyta. Másnap egy két kerekű kézi kocsival visszatért és az élettelen testet elvitte a kb. 2 km-re lévő legelőn található használaton kívüli kúthoz, amibe beledobta.

A bűncselekmény elkövetésének okát a férfi azzal magyarázta, hogy a lány évekkel ezelőtt visszautasította közeledését.

Információs háttér:

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája 2010. április 7-én az eltűnés ügyében 1844/2010.ált. számon rendőrségi felhívást tett közzé, melyet ezúton a hatóság visszavon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp