2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » Csúszik az Avas Szálló átadása
Csúszik az Avas Szálló átadása

Csúszik az Avas Szálló átadása

Csúszik az Avas Szálló átadásaRendkívüli ülést tartott csütörtökön a miskolci közgyűlés, amelyen az Avas Szálló felújítási határidejének meghosszabbításáról is döntöttek.Az ingatlan rekonstrukciója körül 13 éve tart a huzavona, a legutóbbi szerződésben a Multicasa Consulting Kft. 2009. december 31-i határidővel vállalta az ingatlan felújítását.

 

A cég rajta kívülálló okokra hivatkozva – hosszadalmas engedélyeztetési eljárások, feltárások – nem teljesítette ezt, s a rendkívüli közgyűlés ülésen olyan döntés született, hogy a teljesítési határidőt 2011. március 31-ig meghosszabbítják. Amennyiben a Multicasa Consulting vállalja

 

hogy 200 millió forint értékű óvadékot, vagy ezzel megegyező értékű pénzügyi garanciát kell letétbe helyeznie, s ha az újabb határidőt sem tartja be, ez az összeg az önkormányzat tulajdonába kerül., és 2011. május 31-ig a városnak vételi joga lesz. Ha a cég nem vállalja közgyűlés által jóváhagyott feltételeket, az eredeti szerződés szerint ki kell fizetnie a város számára 200 millió forintos késedelmi kötbért, – tájékoztatta Mihalecz Péter, Miskolc főjegyzője a sajtó képviselőit, de hozzátette: a közgyűlés határozatát még jóvá kell hagynia az önkormányzat jogi és ügyrendi, valamint gazdasági szakbizottságainak is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp