2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Október 15-től lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre
Október 15-től lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre

Október 15-től lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre

Október 15-től lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekreOktóber 15-től lehet jelentkezni a felsőoktatási keresztféléves képzésekre, ezzel egy időben jelenik meg a Felsőoktatási felvételi tájékoztató – a 2009. februárban induló képzések című kiadvány, amely segít eligazodni az érdeklődőknek – tette közzé honlapján az Országos Felsőoktatási Információs Központ. A jelentkezési határidő – a korábbiakhoz hasonlóan – november 15-e. A keresztféléves képzésre azok jelentkezhetnek, akik februárban szeretnék elkezdeni tanulmányaikat. Fontos tudnivaló, hogy a februárban induló képzésekre papír alapon és elektronikusan is lehet jelentkezni. Tavaly a korábbi felvételi időszakokhoz képest többszörösére, 58 százalékra emelkedett az e-felvételit választók aránya.
 
A szakemberek az elektronikus jelentkezés nagy előnyének tartják, hogy a rendszer automatikusan kiszűri azokat a hibákat, amelyek a kitöltés közben adódhatnak.

A keresztféléves képzés ponthatárait január 15-én hirdetik ki. További információkat a www.felvi.hu címen találhatnak az érdeklődők.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp