2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
Őrizetben a molotovkoktélos támadók (B-A-Z. MRFK)

Lángész: lángvágóval motort lopni

A szomszédtól kértek áramot azok a tolvajok, akik két nagy értékű motorkerékpárt loptak el Miskolcon. Az őrizetbe vett elkövetők más árulkodó jelet is hátrahagytak.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen tettesekkel szemben. Az elkövetők május 28-án a kora délutáni órákban egy miskolci garázsból vittek el két nagy értékű motorkerékpárt, összesen mintegy 3 000 000 forint értékben.

A büntetőügyben indult eljárás során többek között kiderült, hogy a tolvajok kétszer is megpróbálkoztak tervük végrehajtásával, mivel első alkalommal ellenállt a garázsajtó.  Volt, amikor a lángvágó használata miatt majdnem felgyújtották a fából készült nyílászáró. Máskor pedig a szomszédtól kértek áramot, hogy elektromos szerszámaikat üzemeltetni tudják. Harmadsorban a helyszínre autóval érkeztek, így a rendőrség birtokába jutott rendszám alapján már úgymond könnyű dolga volt a miskolci rendőröknek.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói június 08-án vették őrizetbe a 28 éves T. R.-t, illetve a 26 éves H. G.-t, velük szemben lopás miatt folytat eljárást a hatóság. A bükkszentkereszti fiatalok által okozott kár megtérült, hiszen a tulajdonos visszakapta nagy értékű kétkerekűit.
 
A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

(Miskolc Rk. – B-A-Z. MRFK)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek