2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendeljünk egyedi tokot Xiaomi készülékre

Meglepnéd gyereknapra a kamasz gyermekedet, de nem tudod mivel? Esetleg az unokahúgodnak kedveskednél egy egyedi Xiaomi tokkal? Vagy talán magadat lepnéd meg vele? Nem kell félni, mindezt roppant könnyen megteheted nagyobb idő és pénz befektetése nélkül.

Egyedi fényképes telefontok

A telefon ma már mindenkinél megtalálható, tucat eszköz, ami nélkül már elképzelhetetlen az élet. Éppen ezért jó, ha vigyázunk rá a mindennapokban, hiszen egyrészt nem egy olcsó mulatság a beszerzése, nem is beszélve az esetlegesen sérült kijelző cseréjéről. Éppen emiatt választottuk mai bejegyzésünk témájának az egyedi, fényképes telefontokokat. Bár egy fényképes telefontok elsődleges funkciója természetesen a telefon egyedivé és könnyen felismerhetővé tétele, nem mehetünk el szó nélkül a védelmi funkció mellett sem.

Amennyiben a telefonunk sokat esik le a földre, esetleg kisgyermek is előszeretettel kaparintja meg, akkor nincs is más hátra, mint megvédeni a további sérülésektől. Ezt leghatékonyabban egy szilikon tokkal tehetjük meg, valamint ha ehhez egy edzett üvegfóliát is felteszünk a kijelzőre. Azért optimális a szilikontok, mert a kisebb távról való esések ellen kiemelkedő védelmet nyújt, de üvegfóliával együtt teljes a biztonság. Ebben az esetben még egy nagyobb kővel való találkozás sem hagy maradandó nyomot a telefon kijelzőjén, maximum a fóliát kell időnként cserélni.

A flip-es bőrtok használata is tökéletes védelmet nyújt, de ez már megvédi a készüléket a portól, kosztól és főleg a törésektől. Sokféle változatban kapható, vannak az oldalra nyíló, valamint a felfelé vagy lefelé nyíló példányok. Sőt van, amelyiken láthatjuk, van, amelyiken nem láthatjuk a kijelzőt és azt, hogy ki hív anélkül, hogy kinyitnánk a tokot.

A merev hátlap inkább a dekorációt szolgálja a fényképes tokok közül, ezért annak, aki ezt a típust használja, jobban kell vigyáznia a készülékére, mint a többieknek. Ennek ellenére ez az egyik legnépszerűbb és a legszebb hátlap, főleg a fiatalok körében, ahol inkább a kinézet a fontos tényező. Vannak, akiknek minden ünnephez, ruhájukhoz, hangulatukhoz egyedi tokjuk van, így képesek minden nap másikkal megjelenni.

Amennyiben nem ragaszkodunk a fényképes tokhoz, akkor akár a webshopban is rendelhetünk tokot, ami bár előre gyártott, mégsem valószínű, hogy szembejön az utcán. Ezek között akadnak sport tokok, amiket a karunkra rögzíthetünk, vagy pedig övre fűzhető darabok is, bár ezek az utóbiak általában kevésbé színesek. Sőt, akadnak ütésálló vagy kombinált – ütésálló és szilikon – tokok is. (X)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum