2022. 06. 24. péntek

Iván
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Patyolattiszta ablakok modern ablaktisztító robot segítségével

Patyolattiszta ablakok modern ablaktisztító robot segítségével

Ebben a cikkben a korszerű ablaktisztító robotok hasznosságára és hozzáadott értékére igyekszünk minél inkább rámutatni. Méghozzá elsősorban abból a szemszögből, hogy a gyakorlati alkalmazásuk mennyire látványosan képes megkönnyíteni, eredményesebbé tenni, és nem utolsósorban hatékonyabbá formálni az ablakfelületek tisztán tartásának menetét.

Az ablaktisztító robotnak hála, az ablakok tisztán tartása könnyebb, mint valaha

Bármennyire is szeretnénk ennek az ellenkezőjét, az ablakok felülete sajnos időről időre mindenképp koszossá válik. Kintről egyszerűen rászáll a por, a csapadék, és az időjárás különféle hatásai pedig egyéb szennyeződéseket is juttatnak a felületre.

A rendszeres tisztítás és tisztán tartás pedig nem kevés munkát jelent. Hogyha közepes nagyságú ablakfelületeket kell rendszeresen tisztán tartanunk, már önmagában azok rendszeres tisztítása is elvehet egy fél napot. Éppen ezért jelenthet extra könnyítést a korszerű ablaktisztító robot rendelkezésre állása.

Mutatjuk, minek köszönhetően tapad meg az ablaktisztító robot az üveg felületén

Ebben a beépített, úgynevezett UPS, vagyis Megszakítás Nélküli Táprendszer segít. Ez a mechanizmus ugyanis hiba nélkül akadályozza meg, hogy az ablaktisztító robot le tudjon esni az ablakról. Nemcsak működés közben, hanem még áramszünet esetén is maximum 20 percig az ablakfelületen tartja magát.

Ami pedig a rendszeres alkalmazás jellegét illeti, tényleg az ablaktisztítás kapcsán korábban nem tapasztalt kényelem válhat elérhetővé. Annál is inkább, mivel az ablaktisztító robot teljesen szabadon képes mozogni az ablak felületén.

Maga a tisztítás egyébként a beépített és rendkívül könnyen cserélhető, szálmentes tisztítókendőn keresztül történik. A mikroszálas tisztítókendő kiemelt hatékonysággal teszi a dolgát, aminek a szemmel is jól érzékelhető eredménye az ablaküveg makulátlan tisztasága lesz.

Ennyire egyszerű a gyakorlatban az ablaktisztító robot alkalmazása

Tényleg komolyan írtuk azt, hogy az ablaktisztítás kényelmének korábban nem tapasztalt magas foka válhat elérhetővé. Különösen annak fényében, hogy tetszőlegesen van lehetőség választani a manuális, illetve az előre programozott használat lehetősége között.

Mondanunk sem kell, hogy utóbbi még több könnyítést jelenthet. Gyakorlatilag csak egyszer kell beállítani a készüléken, hogy pontosan hol és mikor végezze el az ablakok felületének a megtisztítását. Utána nyugodtan rábízhatjuk magát a megvalósítást.

Pláne annak fényében, hogy a mesterséges intelligenciával működő modern ablaktisztító robotok fejlett változatai képesek precízen kiszámolni a munkához szükséges útvonalakat. Sőt, mindezen felül az ablakok széleinek érzékelése is könnyedén megoldott, az egész ablakfelület automatikus tisztításával egyetemben./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum