2023. 09. 22. péntek

Móric
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

Milyen előnyei vannak az egyes zuhanykabinoknak?

Amikor felújítjuk a fürdőszobát, a helyiség mérete és a vízvezetékek elhelyezkedése határozza meg leginkább, milyen zuhanykabint fogunk választani. Az egyik legkedveltebb típus a hátfalas zuhanykabin mélytálcával, de a hidromasszázs zuhanykabinok is nagyon népszerűek.

 

A hátfalas zuhanykabin

 

A zuhanykabinokat többféleképpen lehet csoportosítani. A zuhanytálca formája alapján beszélhetünk íves, szögletes vagy aszimmetrikus zuhanyzókról, de az sem mindegy, hogyan épül be a helyiségbe a tusoló.

 

Ha a zuhanypanel a falon helyezkedik el, akkor walk-in változatról vagy falsíkra szerelhető zuhanykabinról lehet szó.

 

A tusolók közül a legnépszerűbb változat az, mely komplett falazattal van ellátva, mind a négy oldala zárt, így valójában bárhová elhelyezhető. A legtöbben ezt választják. Ez a hátfalas zuhanykabin a Homelux webáruházban többféle kivitelezésben is rendelkezésre áll, íves és négyzet alapú összeállításban is kapható.

 

A mélytálcás változatot kedvelik a legtöbben, hiszen ez egy kis mini kádként is funkcionálhat.

 

A hátfalas zuhanykabinok fekete és fehér színű hátfallal is választhatók, az ajtó minden esetben edzett üvegből készül.

 

A hidromasszázs zuhanykabin

 

A zuhanyzás kedvelői a gyorsaságot emelik ki előnyként, míg a kádban fürdőzők a nyugalmas, hosszas tisztálkodást részesítik előnyben. Azonban a pihentető kényeztetésről és a luxusról akkor sem kell lemondanunk, ha csak tusoló fér el a fürdőszobában. Ebben az esetben célszerű hidromasszázs zuhanykabint választani, mely sok-sok felszereltségével a wellnessközpontok élményét nyújthatja otthon is.

 

Mit tudnak ezek a zuhanykabinok? A Homeluxnál kapható változatokban találkozhatunk beépített tükörrel, rádióval, felső LED világítással is. A masszírozás áldásos hatását sokáig élvezhetjük, ha felhajtható ülőkével rendelkező verziót választunk. A felső esőztető zuhany még tökéletesebbé teszi az élményt.

 

Aki tehát egy nehéz nap után egy kis feltöltődésre, relaxálásra vágyik, hidromasszázs zuhanykabint érdemes választania.

 

Mire érdemes figyelni a vásárlás során?

 

A zuhanykabin kiválasztásakor a méreten és a kinézeten túl pár apróságra is érdemes figyelnünk. Ilyen például az, hogy milyen görgők helyezkednek el az ajtónál. A jó minőségű tusolók dupla csapágyas felsőgörgővel és rugós szimpla alsógörgővel rendelkeznek.

 

Fontos, hogy legyen beépítve vízvető is, mely az ajtó és a fix fal között megakadályozza a víz szivárgását, így elkerülhető a fürdőszoba elázása. Ezt segíti még a mágneses ajtózár is.

 

A csaptelepről is essen néhány szó! A nagyobb kényelem érdekében funkcióváltó csaptelepek kerülnek beépítésre a komolyabb zuhanykabinoknál. Ennek segítségével a kézi zuhanyt és a fejzuhanyt lehet felváltva használni, a keverőcsapteleppel a víz hőmérsékletét tudjuk állítani.

 

A szellőzők megakadályozzák a párásodást.

 

A zuhanykabinok szakszervizes beépítését a Homelux munkatársai is elvégzik, ha kérjük, érdemes élni ezzel a lehetőséggel!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleine…