2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Még a plasztikkártyáknak is kell a védelem!

Ahogyan nyaranta a bőrünket naptejjel, a szemünket napszemüveggel védjük, ahogyan a telefonunkat egy tok és fólia védelmező biztonságában tartjuk, úgy a kártyáinkat is a megfelelő tok biztonságába kell helyezni! Védelem nélkül a kártyákról az adatok könnyedén lekophatnak, egy kopott kártya pedig nem fogja a legmegfelelőbb reakciót kiváltani az ügyfelekből.

 Milyen fajta tokok vannak? Mik kerülhetnek rá?

A PromoPrint.hu által készített tokoknak akár minden oldalára kerülhet néhány fontos adat. Ez egyrészt azért jó, mert így a kártyára kevesebb dolgot kell feltüntetni, amely így professzionálisabb külsőt eredményez.

A plasztikkártyák tokjait kétféle képpen tudják elkészíteni:

  1. A négyoldalas tokok: amikor ezeket a tokokat készítik, akkor akár minden oldalra helyezhetünk el szöveget, adatokat. A tok lehet modern és fényes, vagy professzionális és matt. A kártyákat bújtatóval és szilikon pöttyel is lehet rögzíteni a tokokhoz, akár zárófület is készíthetnek rá. Ezt a tok típust azoknak ajánlják, akik sok adatot szeretnének a kártya átadása mellett közölni az ügyféllel, mindezt a legprofesszionálisabb külső mellett.
  2. A kétoldalas tokok: akárcsak fentebb említett társa, ennek a külsejére is kerülhet matt és fényes borítás. A kártya ebben az esetben lyukasztással: eurolyukkal/ponttal vagy szilikon pöttyel kerülhet rögzítésre. Az elegáns, professzionális kinézetet persze egy hagyományos, jól bevált megoldás jelenti: a becsúsztatható tok. Ne feledd, a két oldalas tokra ugyan kevesebb információ fér el, azonban így tömörebb lesz a szöveg, ami pedig könnyebben megjegyezhető.

A rengeteg lehetőség közül miért pont a PromoPrint csapatára bízd magad?

Kreatív csapatuk mindenben szívesen áll rendelkezésedre a tervezés pillanatától a megvalósításig. Mire számíthatsz, ha őket választod?

●       A plasztikkártyákat és tartójukat egyedi külsővel látják el, ezzel könnyedén kitűnnek majd a sok közül.

●       A kártyák nem csak bújtatóval, de elegáns és láthatatlan szilikon pöttyel is rögzíthetők.

●       A tokok erős kartonból készülnek. Ez azt eredményezi, hogy szinte bármilyen viszontagságtól képesek megvédeni a plasztikkártyáidat, ezzel igazán hosszú életet biztosítva számukra.

Végül rövid emlékeztető a plasztikkártyákról

Ha idáig figyelmesen olvastál, mindent megtudhattál a plasztikkártyák tartóiról. Arról, hogy szükség van rájuk, hiszen védelmezik a kártyát, arról, hogy nem kell minden adatot elhelyezni a kártyán, hiszen a tokra is kerülhet szöveg. Na és mi a helyzet a benne tárolt kártyával?

A cég segítségével ezek is néhány nap leforgása alatt elkészülhetnek. A plasztikkártyák modernséget, professzionalizmust sugároznak, segítségükkel a jó kapcsolat elmélyülhet, az új ügyfelek megismerésekor pedig garantálják, hogy megmarad emlékezetükben a kártyák segítségével céged neve./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum