2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Készítsen könnyedén felvételeket madártávlatból drónok segítségével

Készítsen könnyedén felvételeket madártávlatból drónok segítségével

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek az úgynevezett drónok, amelyek a köztudatba való berobbanásukat követően teljes mértékben átvették az irányítást és telítetté tették a piacot. Abból az okból kifolyólag, hogy viszonylag még mindig újdonságnak számítanak, érdemes vásárlás előtt még több információt gyűjteni a készülékekről, hogy ki tudja választani az ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Ma már léteznek kisebb és nagyobb készülékek, lassabbak és gyorsabbak egyaránt, valamint az általuk készített képek és videók felbontása szerint is csoportosíthatjuk fajtáit, mindezen felül azonban egyéb speciális funkcióval rendelkező modellek is léteznek. Vannak olyanok, amelyekkel trükköket lehet végrehajtani és olyanok is, amelyek professzionális felvételek elkészítésére alkalmasak.

Mire használhatja a drónt?

Mindig tisztázza magában azt, hogy miért is van szüksége az adott eszközre. Esetleg professzionális felvételeket szeretne készíteni madártávlatból eladásra szánt birtokáról? Szeretné megörökíteni nyaralása pillanatait, hogy bármikor visszanézhesse a felvételeket és újra átélhesse emlékeit? Esetleg komolyabban sportol, és szeretne barátjával felvételeket készíttetni arról, ahogyan leküzdi az ön előtt álló akadályokat? Egy drónnal csak a képzelet szabhat határt annak, hogy miről, mikor és milyen távolságból szeretne képeket, videókat készíteni.

Abban az esetben, ha most ismerkedik a drónokkal, akkor mindenképpen az egyszerűbb, kezdőknek ajánlott készülék megvásárlása a legideálisabb. Az ilyen jellegű drónoknak egyszerűbb mind a kialakításuk és az irányíthatóságuk egyaránt, azonban nem képesek annyi mindenre, mint a komolyabb, már gyakorlottaknak ajánlott drónok.

Mely tényezőkre szükséges odafigyelnie vásárláskor?

Amennyiben az elsődleges célja a professzionális felvételek készítése, akkor oda kell figyelni a drón kamerájának milyenségére, a HD vagy esetleg Full HD, azaz 1080p felbontású kamerák képe már kiváló, azonban akár 4K-s felvétel elkészítésére is képes lehet a már drágább árkategóriába tartozó készülékekkel. A BestMarktnál kapható drónokat a hozzájuk tartozó távirányító alapján is csoportosíthatjuk. Vannak olyan modellek, amelyeket az okostelefonja vagy tablete segítségével irányíthat, de vannak olyanok is, amelyekhez külön joystickos távirányító jár.

Összeszerelésük komplikáltsága sem másodlagos, vannak, amelyek nem igényelnek semmiféle szaktudást, csupán ki kell csomagolnia, valamint léteznek olyanok, amelyek összeszerelést igényelnek.

Amennyiben többet szeretne megtudni a drónok jellegzetességeiről, és szeretne megbizonyosodni arról, hogy melyik készülék lehet a legalkalmasabb igényei alapján, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos készülék közül válogathat./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum