2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Kerüld el a bosszúságot, és szerezz be egy parkolóőrt!

Kerüld el a bosszúságot, és szerezz be egy parkolóőrt!

Hányszor, de hányszor fordult elő veled, de tényleg!, hogy a saját parkolóhelyedre illetéktelenek álltak be? Hogy olyan területre, amely hozzád tartozik, beálltak, behajtottak, esetleg hosszú időre le is parkoltak autók?!

 

 

 

 

 

Akár kis vagy nagyobb város az otthonod, sajnos szinte már úgy tűnik, hogy törvényszerű előbb vagy utóbb belefutni ehhez hasonló helyzetekbe, s nem kis bosszankodás árán, szinte a lehetetlent megkísérelve helyet találni a saját autónknak, csak azért, mert mások nem vették figyelembe a szabályokat.

 

Nem csupán az a nehéz az ilyen helyzetekben, hogy jogtalanul szorítanak ki a helyünkről, vagy hogy végül ránk kerül annak a terhe, hogy megoldjuk azt a helyzetet, amivel szembesülnünk sem kellene, hanem az is, hogy valódi kellemetlen következményekkel jár együtt. Például a nagybevásárlásból kénytelenek vagyunk messziről cipekedni, vagy például elkésünk egy fontos találkozóról, mert a parkolás egyszerűen elrabolta az időnket.

 

Bosszantó és nehezen elfogadható helyzet. Szerencsére van már rá megoldás!

Legyen saját parkolóőröd!

És itt most persze nem arra gondolunk, hogy egy kisszéken kiültetünk egy bácsit vagy nénit, hogy a kéretlen és pimasz parkolóhelytolvajokat elűzze nekünk. Hiszen ez sem anyagilag nem érné meg, ráadásul nonszensz és vállalhatatlan helyzetet szülne. Elképzeltük, nevettünk, most pedig lássuk a valódi és modern megoldásokat!

 

A parkolóőr praktikus, hatékony és egyszerűen nagyszerű megoldást jelent arra, hogy távol tartsuk az illetékteleneket és persze autóikat a saját magán parkolóhelyünktől.

Milyen szempontoknak kell egy minőségi parkolóőrnek megfelelnie?

Az 1kulcs.hu-nál kapható hatékony parkolóőr jól látható a sötétben is. Ez nem csak azért fontos, mert így az esti, éjjeli sötétségben is őrzi a parkolóhelyedet, hanem azért is jön jól, hogy te se feledkezz meg arról, hogy éppen felnyitva vagy lehajtva hagytad ott, s biztosan ne próbálj meg felnyitott helyzetben ráhajtani, mert az komoly károkat okozhatna a járművedben.

 

A parkolóőr megvédi a parkolóhelyünket az illetéktelen használóktól. Éppen ezért zárhatónak kell lennie! A lakattal lezárható parkolóőrhöz saját magunk választhatjuk ki azt a lakatot, amely kellő biztonságot tud nyújtani számunkra. Szerencsére abban az esetben sem vagyunk nagy bajban, ha véletlenül elveszítjük a kulcsot, hiszen a lakatot anélkül is el tudjuk távolítani, hogy a zárszerkezetet tönkre kellene tennünk hozzá. A lakatos változat mellett kulcsos zárszerkezettel felszerelt változatot is választhatunk. A biztonság kedvéért és a családtagok érdekében, illetve a váratlan helyzetek kiküszöbölésére a kulcsból több példány is a rendelkezésünkre áll.

Mire figyeljünk a felszereléskor?

 

A parkolóőr felszerelése egyenes talajt igényel. Mielőtt rögzítenénk, le kell fektetni a parkolóőrt a helyszínre és megnézni, hogy mind a talpai, mind pedig a hajlítható szerkezete ráfekszik-e a talajra. Szerelés közben tartsuk mindig felállított és bezárt helyzetben parkolóőrünket! A talaj keménységétől és típusától függően használjunk a rögzítéshez tiplit, csavart vagy dübelt. Ha a talaj nem elég kemény, akkor betontuskó alkalmazását javasoljuk!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum