2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Gömbgrafitos öntöttvas csőrendszer

A fenntartható fejlődés, a környezeti értékeink védelme fontos szempont a közműépítési rendszerek tervezésénél. A csőanyagok tekintetében is az innovatív, hosszú élettartamú, gazdaságos megoldásokat keresik a beruházók.

Az alábbiakban a TRM gömbgrafitos öntöttvas csőrendszer jellemző tulajdonságait mutatjuk be.

Az öntvény csövekről általánosságban

A Pureco-nál elérhető öntvény csövek rendkívül hosszú élettartammal bírnak a külső és belső bevonatoknak köszönhetően. Megközelítőleg 100 év a várható élettartamuk. Leglényegesebb előnyös tulajdonságuk, hogy magas műszaki tartalommal bírnak, nagy a korrózió-ellenállóságuk. Ezeken túl pedig gazdaságosak és környezetbarátak is, a gyors és környezetkímélő beépítésnek köszönhetően.

A gömbgrafitos öntöttvas csőrendszer jellemzői

Az ivóvíz és szennyvízelvezetés területén széles körben alkalmazhatóak. Tokos öntvénycsövek, amik a felhasználási területekhez igazodva többféle külső bevonattal és a hozzájuk tartozó különböző idomokkal szállíthatók a körülményeknek megfelelő eltérő terhelési osztályokban. Kiválóan alkalmasak kitakarásmentes csőfektetéshez.

A csőrendszer előnyös tulajdonságai összefoglalva:

 • Gyorsan és könnyen összeszerelhető

 • Magas biztonság jellemzi kosütés esetén, statikus terhelésnél, idegen behatás ellen

 • Érzéketlen a várt és váratlan talajülepedésekre, pontszerű terhelésekre

 • Alacsony meghibásodási aránnyal rendelkezik

 • Állandó anyagtulajdonságú

 • Kitakarás mentes csőfektetéshez alkalmas

 • Akár 100bar üzemi nyomásig használható

 • Teljeskörűen szerelvényezett

 • Húzásbiztos kötésekkel rendelkezik

 • Külső felületvédelemmel ellátott

 • Egyszerűen fektethető, bármilyen időjárási körülmények között

 • A szivárgás detektálása lehetséges

A húzásbiztos kötéseknek és a megfelelő külső felületvédelemnek köszönhetően lehetővé vált a teljes értékű feltárásmentes rekonstrukció.

A feltárásmentes rekonstrukció tette lehetővé, hogy egy városi, nagy forgalmú környezetben az adott vízvezeték az eredeti nyomvonal megtartásával legyen felújítható. A nyíltárkos eljárásokhoz képest 25-30 százalékkal nagyobb költségcsökkentés és időmegtakarítás érhető el.

A TRM csőrendszerek rugalmas és biztonságos megoldást jelentenek a tüzivíz rendszerekhez is.

Látogass el a környezetvédelem mellett elkötelezett Pureco honlapjára, ahol minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet. A közműépítési anyagok kategóriában a GÖV csövek mellett olyan csöveket találsz még, mint az üvegszál erősítéses poliészter csövek vagy a kőagyag csövek. A Pureco munkatársai a tervezéstől a kivitelezésig innovációs és egyedi megoldásokat kínálnak./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum