2023. 03. 30. csütörtök

Zalán
1 EUR 380 HUF
1 GBP 432 HUF

Egyszerű és alapos kültéri tisztítás

Akár a túrabiciklizés szerelmese, akár a túrázásé, esetleg csak a kutyája szeret nagyokat játszani a kertben, közös bennük, hogy rettentő sok sár és egyéb szennyeződés kíséri őket. A tevékenység végén pedig közel sem olyan szórakoztató a kocsit, a sátrat vagy az otthonunkat megtisztítani, mint maga a tevékenység.

 

Nagy móka, nagy kosz

 

Azonkívül, hogy az ilyen szabadidős tevékenységek végén alaposan összekoszolunk mindent, amihez hozzáérünk, maguknak a koszos tárgyaknak sem tesz jót, ha huzamosabb ideig tisztítás nélkül hagyjuk őket. Itt jönnek a képbe a Kärcher Center Marclean oldalán megtalálható praktikus mobil kültéri tisztítók. Ezen gépek segítségével egy könnyen kezelhető és könnyű tisztítóeszközt kapunk, amellyel nem vagyunk helyhez kötve.

 

A mobil tisztító 4 literes víztartállyal és 5 baros nyomásával tökéletessé teszi arra, hogy még kültéren letisztítsuk biciklinket, gumicsizmáinkat vagy túrabakancsainkat, esetleg a nyakig sáros kutyánkat, akinek egyetlen vágya, hogy az otthonunkat is egy mocsárrá változtassa.

 

A mobil kültéri tisztító előnyei

 

A mobil tisztító meglehetősen kis helyet foglal el, a hozzá tartozó csövet és szórófejet használat után könnyedén el lehet csomagolni a víztartály alatti tárolórészbe. A beépített lítiumion-akkumulátornak köszönhetően ott is használható, ahol hálózati áram nem érhető el. A 4 literes, vízszintjelöléssel rendelkező tartály nagyjából 2 kerékpár vagy hasonló méretű tárgy tisztítására elegendő és könnyen bárhol újratölthető.

 

A gép által biztosított 5 baros nyomás elegendő ahhoz, hogy alaposan tisztítson, de kellően alacsony, hogy ne tegyen kárt semmiben. A tisztítóhoz alkalmazási területtől függően különböző kiegészítők is elérhetőek, például autótöltő adapter, így egy autó segítségével akármikor újratölthető. Ezenfelül külön készlet kapható azoknak, akik túrázáshoz, biciklitisztításhoz, esetleg a kutya fürdetéséhez használnák.

 

Hol használhatom még?

 

A tisztító meglehetősen könnyű, alig több, mint 2 kilogramm, és az akkumulátort 3 óra alatt lehet teljesen lemerített állapotról maximálisra tölteni, ami után negyed óráig lehet folyamatosan használni. Könnyen és gyorsan lehet vele tisztítani kertészkedéshez használt eszközöket, valamint a gyermekek által az udvaron használt játékokat. Megbirkózik a túrázás során összekoszolt és sározott sátrakkal és egyéb, kempingezéshez használt tárgyakkal, valamint a koszos túrabakancsokkal és gumicsizmákkal is.

 

A mobil kültéri tisztítók gyors és egyszerű megoldást nyújtanak olyanok számára, akik gyakran járnak kikapcsolódni a környezetbe, és egy kis eső és sár nem riasztja vissza őket, de nem akarnak utána órákig takarítani. Illetve kutyatartóknak is rendkívül hasznos lehet, hiszen pár perc alatt a sáros eb “lakáskompatibilissé” varázsolható./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Géplábak – Szintezőtalpak
Mindent a gépépítésről Az ipari géplábak olyan nagy teherbírású gépek fontos alkatrészei, amelyek számos célra használhatók. Elsősorban nagyméretű …

További cikkek